Gigabyt 4060 ekran kartı nasıl

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar yeni sistemim için ekran kartı ariyorum sizce gigabyte bunun için güvene bilir miyim soğutma olsun uzun ömürlü olsun

Ben gigabyte GPU larını seviyorum açıkçası soğutması falan da iyi gayet alabilirsin.

sıfır 4060 alacağına ikinci el 6800xtye falan yönel bence

Hocam ilk sistemim AMD nin 7 kartlarından aşağısına pek güvenim yok
7 serisi bak o zaman hocam fiyatları yine makul 4060 hazır sistem dışında alınmamalı bence

Alacak kart yok o zaman birader Galax alacam derekn KDV dahiline girdi 2000 KDV mi olur ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır iken daha pahalı hocam emin olun + uyduruk parçalar da dahil
giriş orta seviyesinde bir kart olduğu için fazla tuttu zaten hazır sistemler şuanda çöp 4060ın sade fiyatı da ayrı saçma onun yerine rx7700xt falan çözsen daha iyi olur bide windforce soğutma anlamında o kadar kötü değil ama çok çirkin duruyor ucube kart

1741232750417.png

Kötü bir model. Aşırı ucuz olmadığı sürece önermem. Kasanın hava akışında çok bağımlı.
DİP NOT : Windforce un 3 fanlıları bile ufacık olabiliyor.

KDV veya taksit ile durumlar farklı olduğundan en ucuz seçenekleri sıralıyım.
1741233035739.png

1741233405420.png

PALİT ve Gainward aynı geminin mallarıdır. İkisi de zayıf modeller. Sonunda II ibaresi geçenler revizyon gibi bir şey. (Grafikteki Palit Dual ile kıyaslayabilirsin)
Galax 1-Click bu fiyatlardaki en iyi seçenek ancak KDV ye takılmışsın.
İNNO3D ye bi bak eğer o da Galax serisi ile benzer bir şey yaşamazsa tercih edebilirsin. Galax a baya yakındır.
Colorful fena değil. Performansı da Galax ve İnno3d gibi. Fiyatı bana biraz tuzlu geliyor sadece.

RTX 4060 da rağbet olduğundan fiyatları fahiş. RX 7600, RX 7600 XT veya ARC B580 yönelirsen daha rahat olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Kötü bir model. Aşırı ucuz olmadığı sürece önermem. Kasanın hava akışında çok bağımlı.
DİP NOT : Windforce un 3 fanlıları bile ufacık olabiliyor.

KDV veya taksit ile durumlar farklı olduğundan en ucuz seçenekleri sıralıyım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
PALİT ve Gainward aynı geminin mallarıdır. İkisi de zayıf modeller. Sonunda II ibaresi geçenler revizyon gibi bir şey. (Grafikteki Palit Dual ile kıyaslayabilirsin)
Galax 1-Click bu fiyatlardaki en iyi seçenek ancak KDV ye takılmışsın.
İNNO3D ye bi bak eğer o da Galax serisi ile benzer bir şey yaşamazsa tercih edebilirsin. Galax a baya yakındır.
Colorful fena değil. Performansı da Galax ve İnno3d gibi. Fiyatı bana biraz tuzlu geliyor sadece.

RTX 4060 da rağbet olduğundan fiyatları fahiş. RX 7600, RX 7600 XT veya ARC B580 yönelirsen daha rahat olabilir.
Hocam sizin öneriniz ile İnno3d aldım kart ile çok sorunum oldu şöyle sorunlarım oldu kart görseldeki ile bir değildi satıcı güvenilir hatta disbiritörü ilede görüştüm kart çihpseti 4060 teste dahi soktum ama soğutma bloğu 3060 3050 size sorum olucak neden böyle bir şey var yani normal mi hani eski bir soğutma modeli takmaları disbiritör ile konuştum seri numarasını istediler verdim doğru dediler inno3d hakkında veya diğerleri ile pek bir bilgim yok ekran kartı marka üreticileri böyle yapmaları normal mi sıcaklık değeri 30 dk furmak testi ile 69 70 de kaldı GPU biosu temiz ama bir garip geldi bana sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı bu arada harbiden sizin öneriniz ile aldım yoksa gtx1660ti alacaktım

Hocam sizin öneriniz ile İnno3d aldım kart ile çok sorunum oldu şöyle sorunlarım oldu kart görseldeki ile bir değildi satıcı güvenilir hatta disbiritörü ilede görüştüm kart çihpseti 4060 teste dahi soktum ama soğutma bloğu 3060 3050 size sorum olucak neden böyle bir şey var yani normal mi hani eski bir soğutma modeli takmaları disbiritör ile konuştum seri numarasını istediler verdim doğru dediler inno3d hakkında veya diğerleri ile pek bir bilgim yok ekran kartı marka üreticileri böyle yapmaları normal mi sıcaklık değeri 30 dk furmak testi ile 69 70 de kaldı GPU biosu temiz ama bir garip geldi bana sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı bu arada harbiden sizin öneriniz ile aldım yoksa gtx1660ti alacaktım
Garip gelen şeyi tam anlamadım. Eğer kartın eşgali farklı ise bunu ilk kez sizden duyuyorum. Asus Dual ler RTX 30 larda revizyon aldı şekli şemali baya değişti de İnno3d lerde ilk kez duydum. Normalde tipi şu şekilde olması gerek :
1742159026733.png

Soğutma bloğu olarak biraz zayıf geldiyse muhtemelen 4060 Ti modeli ile karıştırdınız.
4060 [İnno3d nin kendi sitesinde de bu olduğu belirtiliyor]
1742159055720.png

RTX 4060 Ti
1742159209425.png

4060, muhabbet kuşu gibi 120w falan çektiğinden 4060 Ti gibi bir yatırım yapmayıp ucuza kaçmışlar. Windforce lardaki gibi.
Bu sistem 4060 Ti için bile bi tık overkill orası ayrı konu.

Eğer sıcaklıklara kafanı taktıysanız orası da absürt değil. Kasaya da bağlı olarak 70-73 leri görüyor bu model.
(Sağdakinde spesifik olarak en sıcak olduğu anı bulmaya uğraştım)
1742159458937.png
1742160157537.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,479
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri