🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

Kankalar yok şuna sövim mövim yazmışsınız ama 2k dolarlık kartı 180e satanlara niye bişey diyemediniz hiç onlara da sövsenize bi yer mi bakalım :D laflara bak veletler sizi
O batuhan sen misin yoksa :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Alıntıyı görüntüle
eğer bu sensen donuna kadar alacağım haberin olsun :)
ben değilim de aynısını yazim al bakalım nasıl alıyorsun? benim sahibinden adım burdakine benzer başkası o küfürü yazan.
arkadaşlar iftira ve tehdit tazminat gelir mi acaba?
iyi be ekran kartı parası çıktı sağ ol batuhan.

Son düzenleme:
O batuhan sen misin yoksa :D
Benim evet hadi sövün bakalım ne diyebileceksiniz :D alamadınız diye burda ağlamanın manası yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben değilim de aynısını yazim al bakalım nasıl alıyorsun? benim sahibinden adım burdakine benzer başkası o küfürü yazan.
arkadaşlar iftira ve tehdit tazminat gelir mi acaba?
iyi be ekran kartı parası çıktı sağ ol batuhan.
Sövsene hadi bekliyorum al karşındayım yazmışsın ya sövim şuna falan diye hadi bi söv :D

Benim evet hadi sövün bakalım ne diyebileceksiniz :D alamadınız diye burda ağlamanın manası yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sövsene hadi bekliyorum al karşındayım yazmışsın ya sövim şuna falan diye hadi bi söv :D
hg kazıkcı.

Hep aynı şeyler, al-satın önüne geçilemiyor maalesef, buna alışmak ona göre hareket etmek gerekiyor. Zaten afaki fiyatları isteyenlerden almazsınız elinde kalır zarar eder.

senin gibi bir fosil icin ban yiyelim burada öyle mi :D
rezil oldun yeter o sana. ama cok delikanlıysan orada küfürü edenin hakkını ver önce.
Bana etmediler ki o küfrü noldu kanka fosil mi olduk şimdi reelde denk gelsek yediririm sana o laflarını büyü biraz abisi seni ortalık boşken atıp tutmak iyiydi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri