🔥İndirim GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 31.599TL

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
1741270944959.png

En alınabilir model bu aslında. Prime'a 30k vereceğine buna ver daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tam doğru değil. Hellhound 2x fanlı model RX 6600 XT olarak var Rog 2x model RX 6600 XT olarak var. Bu modellerin 3 fanları RX 6700xt de var ayrıca çoğundan iyiler.

En alınabilir model bu aslında. Prime'a 30k vereceğine buna ver daha iyi.

Bu tam doğru değil. Hellhound 2x fanlı model RX 6600 XT olarak var Rog 2x model RX 6600 XT olarak var. Bu modellerin 3 fanları RX 6700xt de var ayrıca çoğundan iyiler.
Genel tier olarak atmıştım ismi dönenler arasında fiyata göre en alınabilir kart bu shappire ve tuftan üstün

Genel tier olarak atmıştım ismi dönenler arasında fiyata göre en alınabilir kart bu shappire ve tuftan üstün
Genel tier olarak yanlış işte bu. Hellhound 3 fanlı model tuftan falan iyi. Ama burada D tier. NİTRO + RED DEVİL ve TAICHI her zaman en tepede. Hellhound ve steellegend bunların 1 altı.

Genel tier olarak yanlış işte bu. Hellhound 3 fanlı model tuftan falan iyi. Ama burada D tier. NİTRO + RED DEVİL ve TAICHI her zaman en tepede. Hellhound ve steellegend bunların 1 altı.
Tuf biraz overrated bende onu anlayamadım listede haklısın

auros ve taichi alırdım alcak olsam ama 4k bana yetersiz gibi geldi :( yinede güzel ekran kartı

En iyi F/P 9070xt PULSE vatanda ki ama kasa beyaz diye PURE versiyonu bekliyorum. S*nerji de var nerdeyse tüm modeller ama vade farksız muhabbeti çok iyi olurdu Vatan'da ki.
Hayır bu model aradaki farka değer

auros alırdım alcak olsam ama 4k bana yetersiz gibi geldi :( yinede güzel ekran kartı
Bence gerek yok aralarında pek fark yok

Geri