hocam flatpak ile hallettim. sağolun yine de.Deneyelim bakalım. Bence olur
sudo rm /etc/apt/preferences.d/nosnap.perf
Enter dokun arkasıyca
sudo apt install snapd
Ne demek? Sorun deyilhocam flatpak ile hallettim. sağolun yine de.
nvidianın yaptığı kahpelik hocam keşke amd bi kart baksaydınız. sorunsuz kullanırdınız. evde rx5600xt li sistem var sorunsuz kullanıyorum kafam rahat.Ne demek? Sorun deyil
Yalan olmasın cinnamon 22.1 kullanıyordum , Yakın zamanlarda ekran kartımı sattım gtx 1060 olduğunda driver felan görünüyordu, yükleyebiliyordum. Sistem normal çalışıyordu.
El mecbur hiç yoktan iyidir diye GT 630 aldım taktım. Aga driver seçme menüsünde driver yok. Meğerse eski donanımlara desteği kesmişler.
Zorla kod buldum sudo bilmem ney felan. Driver kütüpanesi menüsüne 370.60 gibi driver göründü. Yükle dedim restart attım sistem açılmaya çalışınca simsiyah ekranda kalıyordu.
Bende dedim Win 10 - 11 yükleyeceğime 8.1 yüklerim daha az kaynak harcasın pc.
Şimdi sistem boşta 650 mb ram kullanıyor. Ekran kartımı yükseltirsem Mint Cinnamon favorim zaten başkasını kullanmam![]()
Microsoft gün geçtikçe sistemi baya ağırlaştırıyor gereksiz zımbırtılar eklemekle.
AMD Hiç kullanmadım ama bu sistemi 2 el ilan sitesine yerleştirdim.nvidianın yaptığı kahpelik hocam keşke amd bi kart baksaydınız. sorunsuz kullanırdınız. evde rx5600xt li sistem var sorunsuz kullanıyorum kafam rahat.
9070xt bence tam bir fp cihazı hocam bütçe varsa düşünmeden alın derim.AMD Hiç kullanmadım ama bu sistemi 2 el ilan sitesine yerleştirdim.
Satarsam Komple Ryzen X3D işlemcili sistem alırım ve aklımda RX 9060 XT felan üretirlerse o var bide.
9060 XT 1080p performansı eğer az olursa RX 9070 XT felan![]()