MSRP'si 600 dolar (ülkemizde 23 bin civarına satılan RTX 4070 Super ile aynı36k fiyata bak
Nitro+ değil o Pulse satıldı. Nitro en düşük 36.5k civarına satıldı.her yerde satıldı konularını bulursanız ekran görüntülerine erişebilrisiniz xt yi hep 29-31 arası topladı millet
ciddiye almayın bu arkadaşı son çıkan amd kartlardan haberi yok büyük ihtimalne kadar çöp 6700xt kullanan varsa alıntı yapmış. bunların çöp fsr ile oyun oynamaktan gözleri bozulmuş akıllarına etki etmiş. bir yerden nvidia kart alıp dlss açında dünyanız değişsin.
bu al satçı,serbest piyasa çetesinden engel atın geçinciddiye almayın bu arkadaşı son çıkan amd kartlardan haberi yok büyük ihtimal
nitro ise 36k idi hepPaylaşım Nitro + ama
Ben de senin bunu yazan aklından şüphe ederim37 bin amd karta verenen aklından şüphe ederim. nvidia nın 6 sene önce getirdiği ai tabanlı yükseltmeyi şimdi getiriyor. ne olacagı belli değil oyunlarda doğru düzgün destek yok optimizasyon yok. ray tracing açarsın kartlar yamulur vs
ekran kartına ihtiyacı olan 5070 fiyatının düşmesini beklesin hatta daha iyisi superleri beklesin.
Upscaling kullanmana bile gerek yok. Çoğu kullanıcı NVIDIA DLLS daha iyi diye NVIDIA alıyor ve kullanmıyor bile. DLLS 3 yine de FSR 3'ten daha başarılı ama bu RX 9070 XT gibi bir kartın mükemmel olduğunu değiştirmiyor. MSRP'den satılsaydı f/p canavarı ve 4K Ultra'da native oynatan bir kart olacaktı ancak fiyatları gereksiz pahalı şuan. Fanboyluk yapmaya gerek yok, ben kendim hem NVIDIA hem AMD ekran kartı kullandım. Çevremde intel'in, AMD'nin, NVIDIA'nın çeşitli nesillerinden ekran kartları kullanan insanlar da var, ayrıca bu kartlarla sistem toplamasına yardım ettiğim kişiler de var. Tecrübem var da konuşuyorum. Durup durup AMD kötülemeyi ezberlemiş kişilerden bıktım ama NVIDIA alınmasın da demiyorum asla. NVIDIA'nın da kendine göre artıları olsa da AMD de şuan gayet iyi durumdane kadar çöp 6700xt kullanan varsa alıntı yapmış. bunların çöp fsr ile oyun oynamaktan gözleri bozulmuş akıllarına etki etmiş. bir yerden nvidia kart alıp dlss açında dünyanız değişsin.
aynen öyleSüper oldu fanboy eksikliği de tamamlandı konu da