Çözüldü✓ Aldığım ekran kartı görselde ki ile bir değil

Kardeş İnno3 de yazınca 4060 modellerinin hepsi bir tarafı gri bir tarafı siyah olur bu düz değişik bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.600
12k ya 4060 mı kalmış yeni zamlar ile? Büyük ihtimal satıcı sizi dolandırmış olabilir çünkü inno3d genelde aynı tasarımla üretir kartlarını. Ucuz diyip kaçmayın bence hocam biraz daha yükseltip güvenilir bir satıcıdan daha iyi bir marka alın

Hocam inno3d kötü marka değil bu arada satıcıda sorun var, diğer markalara göre max 3-4 derece oynar yük altında merak etmeyin

12k ya 4060 mı kalmış yeni zamlar ile? Büyük ihtimal satıcı sizi dolandırmış olabilir çünkü inno3d genelde aynı tasarımla üretir kartlarını. Ucuz diyip kaçmayın bence hocam biraz daha yükseltip güvenilir bir satıcıdan daha iyi bir marka alın
Hocam MSI Gigabyte hepsi nerdeyse 500 tl ile 1000 tl fark var yani uçuk farkda yok

Ürün bu değil mi kardeşim?

61nql4JxSML._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Hocam MSI Gigabyte hepsi nerdeyse 500 tl ile 1000 tl fark var yani uçuk farkda yok
msi ve gigabyte modellerinden daha iyi bir model muhtemelen inno3d markaya değil modele bakılır

Doğru hocam ama satıcıda sorun var inno3d iyi marka yoksa.

msi ve gigabyte modellerinden daha iyi bir model muhtemelen inno3d markaya değil modele bakılır
Gigabyte a tövbeliyiz hocam 2060-3060-4060 modellerinde. Gereksiz ısınıyor bir yerden sonra nedense

sizin son attıgınız 3060
Hocam fotoğraf atamadığımdan görseli öyle koydum ona benziyor soğutma bloğu ama kut
valla bilmiyorum siz şimdiden başlatın iade talebini

Ürün bu değil mi kardeşim?

Alıntıyı görüntüle
Cipseti sadece görseldeki ile bir değil

Hocam fotoğraf atamadığımdan görseli öyle koydum ona benziyor soğutma bloğu ama kut

Cipseti sadece görseldeki ile bir değil
3060bu tasarım resmi sitesinde böyle bir 4060 yok iade edin nasıl oluyor anlayamadım valla

dış kutusu nasıl onunda resmini yüklesene

3050/3060 tasarımı bu kardeşim, direkt iade et bu işte katakulli var!

Geri