Neler Yeni

Aldığım ekran kartı görselde ki ile bir değil

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes polat
Arkadaşlar kargoyu iade ediyorum satıcı ile konuştum sorun yok dedi

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Vahit Sarıkaya
Satıcıya yazdım bakalım ne olucak bende heves meves kalmadı belki 10 yılık hayal istek böyle b*k dan sorunlar yüzünden mahvoldu bundan sorna öylesine yaşayacam steam hesabında biriktirdiğimi de satmayı planliyorum ailevi sorunlar da cabası zaten sıcak bakmiyorlar birde para gitse böyle saçma olaya bir gamer doğmadan öldü diyelim biz bence neyse beyler ilerleyen günlerde ne oluyor hep beraber görecez ya kart bende kalacak yada iade alınacak bakıp görecez
Bro tamam yanlış bir süreç yaşanmış ama hemen öldüm bittim demeye gerek yok ki. Satıcı kabul de etmiş iadeyi. Daha sağlam sitelerden alışveriş yaparsın olur biter.

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes polat
Bro tamam yanlış bir süreç yaşanmış ama hemen öldüm bittim demeye gerek yok ki. Satıcı kabul de etmiş iadeyi. Daha sağlam sitelerden alışveriş yaparsın olur biter.
Abi şimdi tek sıkıntı kargo adam akılı gidecek mi ürüne yolda bir şey olacakmı adam aynı şekil kargola yolla dedi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,129
İsim
baba merhaba
Ekran kartı çevresi full metal alasimdan olsa ısındımı , ısısı zor düşer sorunuz bı tuhaf buldum. Full alüminyum falan deseniz anlardim.

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes polat
Abi şimdi tek sıkıntı kargo adam akılı gidecek mi ürüne yolda bir şey olacakmı adam aynı şekil kargola yolla dedi

Ekran kartı çevresi full metal alasimdan olsa ısındımı , ısısı zor düşer sorunuz bı tuhaf buldum. Full alüminyum falan deseniz anlardim.
Hocam etrafı arkası ful plastik ama soğutma bloğu iyi normal kart çip seti 4060 satıcı sorun yok göndere bilirsiniz dedi bu arada kart hoş bir imajı var ama inno3d markasının böyle 4060 da tasarımı yok ben biraz daha araştırıp kargoya öyle vermeyi planlıyorum bilemedim herkes dolandırılmışsın diyor ama satıcı 10 puanı var her yerde öyle bilindik şikayeti neredeyse yok bu sebeplen seçtim adam bir şey demedi yola gelsin dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağaza sahibine biraz soru sorim bu arada seri no su inno3d yazdığımda gözükmüyor veya farklı bir sebebi var bana seri no ile bir yere girebileceğim bir yer var mı bulamadığımdan soruyorum haftaya mart 18 de kargo için son gün ona göre yolamayı planliyorum garanti vs ire gözükür ise seri no da resmi bir şekilde ürünü görür isem vaz geçerim bu sefer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu ilk sipariş deneyimim bu arada benim ben ilk defa internetten bir şey sipariş ettim oda ekran kartı tabi düz istediğim gibi çıkmayınca canım sıkıldı direk benimi buldu öyle abartılacak bir indirim dahi yoktu

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Mehmet sunal
inno3d nin böyle bir 4060 kartı yok nasıl emin oluyorsun chipseti 4060 diyorsun anlamadım. herkes iade et diyor hala araştıracağım bilgisayarcıya götüreceğim diyorsun satıcı 10 puanı var diyorsun, madem gelen cevapları çokta dinlemeyecektin neden konu açtın acaba merak ettim.

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes polat
inno3d nin böyle bir 4060 kartı yok nasıl emin oluyorsun chipseti 4060 diyorsun anlamadım. herkes iade et diyor hala araştıracağım bilgisayarcıya götüreceğim diyorsun satıcı 10 puanı var diyorsun, madem gelen cevapları çokta dinlemeyecektin neden konu açtın acaba merak ettim.
Hocam
Hocam inanın ordan bakıldığı gibi değil uğraştırıyor işte neler çektiğimi görseniz hak vereceksiniz ben kargoya bile nasıl vereceğimi düşünüyorum mağaza bana resmi disbiritör ile konuşmamı istedi herkesin fikrine saygı duyuyorum sadece biraz daha emin olmak istiyorum yorum yaptığınız için teşekkür ederim

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Göksel
hocam ne telaşlı bi insansınız dünyanın sonu değil iade alır kargo gider o olur bu olur yanlışlık olur bu kadar kafaya takmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,992
Üyeler
169,647
Son üye
ozgurobs
Top Bottom