🔥İndirim Next Start 4K Media Player 1499TL!!

Bu dahada ilginç. Android 14 kullanıyor.
İncelenmesi lazım.
Lisanssız olabilir.

Bu konu sayesinde Next Start Pro 4K TV Box olan versiyonu aldım. 1.645 TL'ye geldi. TV'yi de Amazon'dan Next 55" 4K almıştım.

Bu konu sayesinde Next Start Pro 4K TV Box olan versiyonu aldım. 1.645 TL'ye geldi. TV'yi de Amazon'dan Next 55" 4K almıştım.
O tv de google tv değil mi?

Tabi bir box kadar işlevsel ve hızlı olmaz fakat kullanıp yetersiz geldiği için mi box aldınız.

O tv de google tv değil mi?

Tabi bir box kadar işlevsel ve hızlı olmaz fakat kullanıp yetersiz geldiği için mi box aldınız.
Evet hocam. Deneyeceğim gerçi. Memnun kalmazsam box ı kurarım. Kalırsam ürünü iade ederim.

Henüz TV kurulmadı. Kurulum bekliyorum. Box da yarın veya cuma elime gelir.

Zaten Android TV olan televizyona box takmak pek mantıklı gelmiyor.
Daha önce kullandığım tüm Android TV'lerde arayüz oldukça yavaştı. Tabi pahalı ürünler değildi, ondan da kaynaklı olabilir. Biraz da kullanım amacına göre değişir ama genel olarak TV'deki Android veya Google TV, ortalama Box'lar kadar güçlü işlemci, yüksek bellek kullanmıyor. Sadece Netflix, Youtube için ise her türlü yeterli gelecektir.

Daha önce kullandığım tüm Android TV'lerde arayüz oldukça yavaştı. Tabi pahalı ürünler değildi, ondan da kaynaklı olabilir. Biraz da kullanım amacına göre değişir ama genel olarak TV'deki Android veya Google TV, ortalama Box'lar kadar güçlü işlemci, yüksek bellek kullanmıyor. Sadece Netflix, Youtube için ise her türlü yeterli gelecektir.
Keşke tvyi webos tercih etseydiniz en azından 2 işletim sistemi olurdu

stremio, ples falan kullanılabilir mi acaba bilgisi olan var mı

3 aydır kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Kaldırır ama cloudstream + kekikakademi repo tavsiye ederim stremiodan daha iyi. Türkçe kaynaklar da bolca var ve debrid gerekmiyor
Kekik içerisindeki kanalları indirmeye çalışırken hata veriyor bende. Siz şu anda kullanıyor musun?

Geri