Dostum ben zaten çok kassız değilim ama belirginleşmesini istiyorum. Koşma olarak bilirmisiniz bilmem ama basketbol sahasında ilk çizgiye dokun gel, 2.çizgiye dokun gel şeklinde koşu yaparak 6 tekrar yapabiliyorum.Hızlı yuruyor musun
Hayır normal hayatta hızlı yürüyor musunDostum ben zaten çok kassız değilim ama belirginleşmesini istiyorum. Koşma olarak bilirmisiniz bilmem ama basketbol sahasında ilk çizgiye dokun gel, 2.çizgiye dokun gel şeklinde koşu yaparak 6 tekrar yapabiliyorum.
Evet.Hayır normal hayatta hızlı yürüyor musun
O zaman bacak kaslarının gelişme potansiyeli var veya Max seviyeye ulaşmıştır. Tek seferde kaç çömelme yapabilirsin.(Sağlıksal yorum içermez aile doktorunuza danışınız)Evet.
Çömelme dediğiniz nedir tam olarak?O zaman bacak kaslarının gelişme potansiyeli var veya Max seviyeye ulaşmıştır. Tek seferde kaç çömelme yapabilirsin.(Sağlıksal yorum içermez aile doktorunuza danışınız)
Squad 76 oldu. Sonra zorlarsam yaparım gene ama sınır olarak bu civarlar.
Ooo sen benden de iyisin. Ne yapıyorsan onu yapmaya devam et ekstra bir şey onermeyecegim bacak için(Sağlıksal yorum içermez aile doktorunuza danışınız)Squad 76 oldu. Sonra zorlarsam yaparım gene ama sınır olarak bu civarlar.