Evde Nasıl Kol ve Bacak Kasları Geliştirilir?

Honda CRX

80+
Reaksiyon skoru
118
47 kiloyum 12 yaşındayım ve 160 civarı boyum var. Amacım kol kaslarımı güçlendirmek çünkü basketbol ve futbol oymuyorum. Nasıl yapabilirim youtubedaki videoları uygularsam 6 ayda bir değilim olur mu?

değişim olur niye olmasın

5x30 :kekw: chatgptye kilonu boyunu ve evde yapmak istediğini söyle sana hem diyet hem de program hazırlar baya iş yapıyor bu arada.

Hızlı yuruyor musun

Hızlı yuruyor musun
Dostum ben zaten çok kassız değilim ama belirginleşmesini istiyorum. Koşma olarak bilirmisiniz bilmem ama basketbol sahasında ilk çizgiye dokun gel, 2.çizgiye dokun gel şeklinde koşu yaparak 6 tekrar yapabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtubedaki bir program olurmu? Birde yemek programı yapamam ama gözle görünür şekilde dikkat etsem olur mu?

Dostum ben zaten çok kassız değilim ama belirginleşmesini istiyorum. Koşma olarak bilirmisiniz bilmem ama basketbol sahasında ilk çizgiye dokun gel, 2.çizgiye dokun gel şeklinde koşu yaparak 6 tekrar yapabiliyorum.
Hayır normal hayatta hızlı yürüyor musun

O zaman bacak kaslarının gelişme potansiyeli var veya Max seviyeye ulaşmıştır. Tek seferde kaç çömelme yapabilirsin.(Sağlıksal yorum içermez aile doktorunuza danışınız)

Bacak bitık zor sadece squat ve türevlerini yaparsın sanırım calfda yapabilirsin ama çok gerekli değil. Triceps için diamond şınav sandalyede dips felan yap biceps için barfiks barı varsa chin up yap çok kaliteli hareket chin up

O zaman bacak kaslarının gelişme potansiyeli var veya Max seviyeye ulaşmıştır. Tek seferde kaç çömelme yapabilirsin.(Sağlıksal yorum içermez aile doktorunuza danışınız)
Çömelme dediğiniz nedir tam olarak?

1000000519.jpg

Squad 76 oldu. Sonra zorlarsam yaparım gene ama sınır olarak bu civarlar.
Ooo sen benden de iyisin. Ne yapıyorsan onu yapmaya devam et ekstra bir şey onermeyecegim bacak için(Sağlıksal yorum içermez aile doktorunuza danışınız)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,615
Üyeler
184,954
Son üye
SrootG
Geri