60 bin liralık laptop önerir misiniz?

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,742
Max 60k laptop önerisi var mıdır asıl amacım oyun oynamak?

hocam dls kapalı olduğunda ztn geçiyor rtx performansı daha yüksek 4070 in
Dlss görüntüyü çok bozduğu için saf güç tarafındayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4070 daha iyi performans verir yeni nesil oyunlarda
God of war gibi oyunlarda geçiyor 3070 Ti çok daha güçlü bir kart dlss benim için saf dışı görüntüyü çok etkiliyor detayları yok ediyor.

Hikayeli oyun zaten panelinde hızı belli ha 90 almışsın ha 150 zaten hikayeli oyun aynı şeyi göreceksin ve 90 fps daha güzel grafiklerle göstericek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Dlss görüntüyü çok bozduğu için saf güç tarafındayım

God of war gibi oyunlarda geçiyor 3070 Ti çok daha güçlü bir kart dlss benim için saf dışı görüntüyü çok etkiliyor detayları yok ediyor.

Hikayeli oyun zaten panelinde hızı belli ha 90 almışsın ha 150 zaten hikayeli oyun aynı şeyi göreceksin ve 90 fps daha güzel grafiklerle göstericek.
Hocam dlss olmadan 4070in 2k performansı nasıl 2k 60 fps oynatır mı yoksa hayal mi?

Hocam dlss olmadan 4070in 2k performansı nasıl 2k 60 fps oynatır mı yoksa hayal mi?
Zor biraz hocam çünkü dizüstünde 4050-4060-4070 verdiği fps ler genelde yakın yani 2k zor ama 3070 ti da 2k alabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama masaüstünde 3070 ti ın dengi 4060 gene zor.

• Beğen
  • Beğen
Dlss siz oynama hayalini unut knk bosa umitleniyon
Knk attiğin pc iyide 8gb vram sıkıntı ya çoğu oyunda sorun çikariyor

Zor biraz hocam çünkü dizüstünde 4050-4060-4070 verdiği fps ler genelde yakın yani 2k zor ama 3070 ti da 2k alabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama masaüstünde 3070 ti ın dengi 4060 gene zor.
Dlss ile 2k oynanir mi peki?

2k oynayabilirsin 3070 Ti ile.

• Beğen

Malesef Nvidia cok dar tutumus 8gb vram cidden cekilcek gibi bir cile degil.Dlss sayesinde biraz azaliyor vram kullanimi anca oyle geciniliyor.

• Beğen
2k oynayabilirsin 3070 Ti ile.
O zaman son karar hangisini tavsiye edersin?

Malesef Nvidia cok dar tutumus 8gb vram cidden cekilcek gibi bir cile degil.Dlss sayesinde biraz azaliyor vram kullanimi anca oyle geciniliyor.
Evet alıncaksa en az 16gb lazimda laptoplarda o çok para
Steam xbox hesabı falan olmasa ps5 alip hic uğraşmamda hesaplar dolu bir ton oyunu baştanda alamam illa çekecez 8gb çilesini

O zaman son karar hangisini tavsiye edersin?

Evet alıncaksa en az 16gb lazimda laptoplarda o çok para
Steam xbox hesabı falan olmasa ps5 alip hic uğraşmamda hesaplar dolu bir ton oyunu baştanda alamam illa çekecez 8gb çilesini
Paylasimli hesap almayi dusunebilirsiniz derdiniz bu ise.Cok ise yarar, 20tl ye istediginiz oyunu bulabilirsiniz itemsatis da

Paylasimli hesap almayi dusunebilirsiniz derdiniz bu ise.Cok ise yarar, 20tl ye istediginiz oyunu bulabilirsiniz itemsatis da
Üniversite de bana lazim olmasan ben kesinlikle pc yerine konsol alirdim

• Beğen

Üniversite de bana lazim olmasan ben kesinlikle pc yerine konsol alirdim
Ya knk onlarla uğraşmak istemiyorum güvenemiyorumda zaten bide bende olmayinca gönlüm rahat etmiyor hem üniversitede lazim oluyor

Ya knk onlarla uğraşmak istemiyorum güvenemiyorumda zaten bide bende olmayinca gönlüm rahat etmiyor hem üniversitede lazim oluyor
O zaman o derde derman yok,8gb i seve seve kullanmaya bak artik.Obur turlu zor olur

• Beğen
14700hx ve 4070 kombinasyonu ile bu fiyatta en iyi tercih bu olucaktır
link

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,239
Üyeler
194,257
Son üye