Dlss görüntüyü çok bozduğu için saf güç tarafındayımhocam dls kapalı olduğunda ztn geçiyor rtx performansı daha yüksek 4070 in
God of war gibi oyunlarda geçiyor 3070 Ti çok daha güçlü bir kart dlss benim için saf dışı görüntüyü çok etkiliyor detayları yok ediyor.4070 daha iyi performans verir yeni nesil oyunlarda
Hocam dlss olmadan 4070in 2k performansı nasıl 2k 60 fps oynatır mı yoksa hayal mi?Dlss görüntüyü çok bozduğu için saf güç tarafındayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
God of war gibi oyunlarda geçiyor 3070 Ti çok daha güçlü bir kart dlss benim için saf dışı görüntüyü çok etkiliyor detayları yok ediyor.
Hikayeli oyun zaten panelinde hızı belli ha 90 almışsın ha 150 zaten hikayeli oyun aynı şeyi göreceksin ve 90 fps daha güzel grafiklerle göstericek.
Zor biraz hocam çünkü dizüstünde 4050-4060-4070 verdiği fps ler genelde yakın yani 2k zor ama 3070 ti da 2k alabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama masaüstünde 3070 ti ın dengi 4060 gene zor.Hocam dlss olmadan 4070in 2k performansı nasıl 2k 60 fps oynatır mı yoksa hayal mi?
Max 60k laptop önerisi var mıdır asıl amacım oyun oynamak?
m.n11.com
Knk attiğin pc iyide 8gb vram sıkıntı ya çoğu oyunda sorun çikariyorDlss siz oynama hayalini unut knk bosa umitleniyonLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Dlss ile 2k oynanir mi peki?Zor biraz hocam çünkü dizüstünde 4050-4060-4070 verdiği fps ler genelde yakın yani 2k zor ama 3070 ti da 2k alabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama masaüstünde 3070 ti ın dengi 4060 gene zor.
2k oynayabilirsin 3070 Ti ile.Knk attiğin pc iyide 8gb vram sıkıntı ya çoğu oyunda sorun çikariyor
Dlss ile 2k oynanir mi peki?
Malesef Nvidia cok dar tutumus 8gb vram cidden cekilcek gibi bir cile degil.Dlss sayesinde biraz azaliyor vram kullanimi anca oyle geciniliyor.Knk attiğin pc iyide 8gb vram sıkıntı ya çoğu oyunda sorun çikariyor
Dlss ile 2k oynanir mi peki?
O zaman son karar hangisini tavsiye edersin?2k oynayabilirsin 3070 Ti ile.
Evet alıncaksa en az 16gb lazimda laptoplarda o çok paraMalesef Nvidia cok dar tutumus 8gb vram cidden cekilcek gibi bir cile degil.Dlss sayesinde biraz azaliyor vram kullanimi anca oyle geciniliyor.
Paylasimli hesap almayi dusunebilirsiniz derdiniz bu ise.Cok ise yarar, 20tl ye istediginiz oyunu bulabilirsiniz itemsatis daO zaman son karar hangisini tavsiye edersin?
Evet alıncaksa en az 16gb lazimda laptoplarda o çok para
Steam xbox hesabı falan olmasa ps5 alip hic uğraşmamda hesaplar dolu bir ton oyunu baştanda alamam illa çekecez 8gb çilesini
Üniversite de bana lazim olmasan ben kesinlikle pc yerine konsol alirdimPaylasimli hesap almayi dusunebilirsiniz derdiniz bu ise.Cok ise yarar, 20tl ye istediginiz oyunu bulabilirsiniz itemsatis da
Ya knk onlarla uğraşmak istemiyorum güvenemiyorumda zaten bide bende olmayinca gönlüm rahat etmiyor hem üniversitede lazim oluyorPaylasimli hesap almayi dusunebilirsiniz derdiniz bu ise.Cok ise yarar, 20tl ye istediginiz oyunu bulabilirsiniz itemsatis da
Üniversite de bana lazim olmasan ben kesinlikle pc yerine konsol alirdim
O zaman o derde derman yok,8gb i seve seve kullanmaya bak artik.Obur turlu zor olurYa knk onlarla uğraşmak istemiyorum güvenemiyorumda zaten bide bende olmayinca gönlüm rahat etmiyor hem üniversitede lazim oluyor