❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

Senin için 10 yıl kullancam anakartı intelin soketi değiştirmesi ile bu kartı nasıl bağdaştırabildin komik düşünce. 4.500 TL ye 15 faz ve üstü bir AM5 anakart alabilirsen atarsın buraya bu 5 yıl içersinde onuda yapamıcaksın. Arkadaş orda açıklamış Araştıran insanlar zaten RGB ve bir çok sorunun olmadığını biliyor kartta. Onun dışında bir kaç kullanıcı SSD görmemsi cart curt bazı sorunlarla karşılaşmışlar olabilir garantiye göndeririz o zaman. Burda yazılanların hiç biri yok cevap yazdığın arkadaşın yazdıkları tamamen doğru. pcie x16 5.0 bile mevcut kartta.Colerful markasında anakartlar için kullanmadığımız için kafada soru işaretleri var gayet normal. Kartı kullanmaya başlayınca arkadaşlar sorun yaşarlarsa buradan yardımcı oluruz

Bunları gittiğin mahalle berberine anlat kardeş, 10 yıl boyunca onu da değiştireceğini sanmıyorum

Anakart elime ulaştı. Şöyle açıklayayım. Daha önce sadece 900 liraya aula f75 aldığımda bu kadar şaşırmıştım. Şu an kullandığım anakart Asus b450m tuf bunun yanına bile yaklaşamaz bence.

Anakart elime ulaştı. Şöyle açıklayayım. Daha önce sadece 900 liraya aula f75 aldığımda bu kadar şaşırmıştım. Şu an kullandığım anakart Asus b450m tuf bunun yanına bile yaklaşamaz bence.
Bi foto şansın varmıdır hocam

bu anakartın wifisizi kullanıyorum gayet yeterli herşeyde 7950x ile kullanıyorum . Ram manuel oc biraz karışık ona rağmen sorun çıkarmıyor.

Hayırlı olsun :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu anakartın wifisizi kullanıyorum gayet yeterli herşeyde 7950x ile kullanıyorum . Ram manuel oc biraz karışık ona rağmen sorun çıkarmıyor.
Besler bu fiyata müqqq :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidip 8 fazlı gen 4 Tufa 2k fazla para verenler düşünsün 🤣🤣
"Ama asus kalitesi" (!)(eleman böyle diyordu) 🤣🤣🤣

Maximum'un 250TL puan kazanımı 15 Nisan 2025 tarihinde yüklenecek olan için SMS bilgisi alındı mı?
Bu ürünü sınırlı stok nedeniyle 5.299TL'den aldım. 3 taksit yararlandım. Fakat bir SMS gelmedi.

Maximum'un 250TL puan kazanımı 15 Nisan 2025 tarihinde yüklenecek olan için SMS bilgisi alındı mı?
Bu ürünü sınırlı stok nedeniyle 5.299TL'den aldım. 3 taksit yararlandım. Fakat bir SMS gelmedi.
Maximum 250 TL 5000 TL üzeri için geçerli, bu ürün 4.999a gelmişti yani 250 TL'den yararlanamayacaksın

4500e peşin fiyatına 3 taksit aldım anakartı da inceledim yazılım kötü ve sorunlu bios çok sıkıntı bunu bilerek alın.
Ben 7500f takıp 3 sene kullanıcam herhangi bir bios ayarı yapmadan. Benlik bir durum var mı hocam.

ARKADAŞLAR SALLAMIYORUM ALIN SİZE TESTİ:
9950X ile max 60 derece görüyor stress testinde mosfetleri...
Çoğu 10 bin liralık anakartlar bile bu kadar serin kalamaz....
O.c kabiliyeti nasıl peki ?

Geri