Hocam satıcı bizim aldığmız satıcı, pek bir problem olcağını sanmıyorum. Tabi tercih sizin belki stok girer trendyolda.![]()
North Nb Bayou F80 17-30 " Amortisörlü 2-9 Kg - PttAVM.com - 2025
North Nb Bayou F80 17-30 " Amortisörlü 2-9 Kg Monitör Standı Versiyon ucuz fiyat seçenekleri, en beÄenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.comâda! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025www.pttavm.com
Böyle bir seçenek var ama ne kadar güvenli olur tartışılır satıcı güvenilir olsa da satılan ortam güven vermiyor böyle bir şey deneyimleyen oldu mu ?
n11 ile trendyol arasında bir fark yok çünkü 2 side pazaryeri. İncehesap gibi kurumsal bilinen firma satmıyorsa bence alınmaz.N11 'de evet.
Yorumları inceleyip aldık hocam bir problem çıkacağını sanmıyorum ki şayet çıkarsa iade ederizn11 ile trendyol arasında bir fark yok çünkü 2 side pazaryeri. İncehesap gibi kurumsal bilinen firma satmıyorsa bence alınmaz.
Bende en son alcamseni satıcısından aldım. Kutu biraz deforme olmustu ama içindeki parçalar sağlam ve orijinal geldi.İptalini sağladım teşekkürler, diğer satıcıdan sipariş geçicem. Onunla da iletişime geçme şansınız var mıdır.
![]()
bestdijital Nb F80 Tek Kol Amortisörlü 17"-30" Lcd Led Monitör Tutucu - Fiyatı, Yorumları
bestdijital Nb F80 Tek Kol Amortisörlü 17"-30" Lcd Led Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade ettim hocam sanırım burası ddaha iyi https://www.trendyol.com/bestdijita...u-p-117276614?boutiqueId=61&merchantId=162701
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade edip alcamseni satıcısından tekrar sipariş geçtim arkadaşlar bilginize yorumların hepsi olumlu o satıcıda.
kupon + papel ile ödediğim için 930 TL geldi.Alcamseni satıcısından alan arkadaşlar kaç TL'ye geldi? Hayırlı olsun çok iyi fiyat. 10 numara ürün. H100 modelinde uzun çubuk gibi bir şey var, görüntü kirliliği yapıyor ama hareket kabiliyeti daha yüksek diyorlar. F80 daha hoş gözüküyor bence. Zaten ayarınızı yaptıktan sonra sürekli oynatmıyorsunuz. Güle güle kullansın alan arkadaşlar.