Neler Yeni

MAKSİMUM 33 BİN TL EKİPMAN ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emir güzelsoy
Bütçe
33000
merhabalar ben beyaz bir kasa aldım ve bunun yanına kulaklık,mouse,mousepad,klavye ve monitör almak istiyorum fakat çok bir bilgim yok bu yüzden bu konuyu açıyorum bütçem 30-33 bin TL arası hepsi beyaz olsun lütfen monitör de 280 hz ve yukarısı yardım edecek herkese teşekkürler

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Fatih Ayhan

Kulaklık olarak alabileceğin daha iyi bir ürün yok. Fiyatı biraz tuzlu gelebilir. Neredeyse Bütçenin %40 kadarı. Arkadaşların önerilerine göre bu kulaklığı alacak bütçeniz kalırsa düşünmeden alın derim.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Saçma saçma önerilerde bulunmayin Hocam sistem ozelliklerini yazarmisin

Jill Valentine

80+ Bronze
Kesinlikle OLED monitör alın.

Monitör

Mouse

Mousepad

Klavye

Kulaklık

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kaan

Monitör

Mouse

Mousepad

Klavye

Kulaklık
hocam segmentler çok karışmamışmı oyun oynanacaksa ips yeter diye düşünüyorum bu parayı ekipmana veren birinin sistemide iyidir wireles klavye kulaklık yakışmazmı sizcede?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut

Monitör

Mouse

Mousepad

Klavye

Kulaklık
dostum elamana 26k lık monitör önermissin, adamın sistem özelliklerini alsan da öyle önersen, saydığı ürünlere toplamda 30k bütçesi var bilgin olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emir güzelsoy
Saçma saçma önerilerde bulunmayin Hocam sistem ozelliklerini yazarmisin
Tabiiki AMD RYZEN 5 9600x msi b650 gaming plus RX 7800 XT oc white Corsair 32 gb vengeance beyaz ram kingston 2 tb renegade kasada msi mag pano m100r valo rdr2 falan oynicam hocam

Jill Valentine

80+ Bronze
Tabiiki AMD RYZEN 5 9600x msi b650 gaming plus RX 7800 XT oc white Corsair 32 gb vengeance beyaz ram kingston 2 tb renegade kasada msi mag pano m100r valo rdr2 falan oynicam hocam
O zaman monitör olarak bunu al kulaklık olarak da hs 80 max diğer önerdiklerim aynı kalsın.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam Selam Monitör olarak bu super olur Ekipmanlarada biraz butce birakir diye dusunuyorum Ayrica çoğu karta 5,6ay 0 faiz ve amazon guvencesi ile almis olursunuz 500hz ile çok farkedeceğini sanmiyorum O kadar Yüksek sabit fps de kolay alinmaz hocam bence https://amzn.eu/d/1UuqFgL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık Hs80 Max önermek isterim ama Fiyati bence tuzlu onun indirime girmesini bekleyebilirsiniz 5-6k ya dusunce alabilirsin Mouseyi burdaki arkadaşlar benden daha iyi modeller önerebilirler 1.5-2.5K araliginda birçok mouse senin işini görücektir. Klavyeyi manyetik alabilirsin

Akko Monsgeek M1W v3 olabilir yada %60 kullanirim diyorsaniz Mad68 HE de guzel seçenek

Top Bottom