Icould şifresi unutulan macbook'u açma

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,850
Arkadaşlar enişteme 4 yıl önce çalıştığı şirket iş için macbook vermiş. O da nerdeyse hiç kullanmadığı için bana verdi. Ama uzun süredir kullanmadığı için icould şifresini hatırlamıyor. Şirket aldığı için faturaya ulaşmam da sıkıntı. Bu icould hesabını nasıl bypass edebilirim?

Arkadaşlar enişteme 4 yıl önce çalıştığı şirket iş için macbook vermiş. O da nerdeyse hiç kullanmadığı için bana verdi. Ama uzun süredir kullanmadığı için icould şifresini hatırlamıyor. Şirket aldığı için faturaya ulaşmam da sıkıntı. Bu icould hesabını nasıl bypass edebilirim?
Bildiğim kadarıytla baya baya zor genelde windows kurup geciyorlar

hocam hesap eniştenizin üzerine ise apple turkiye ile görüşüp faturasız işlem yapabilirler bi ihtimal

hocam hesap eniştenizin üzerine ise apple turkiye ile görüşüp faturasız işlem yapabilirler bi ihtimal
denedim hocam ama şirket üstüne oldugu için cihaz yardımcı olamayacaklarını söylediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o yüzden tek şansım bypass etmek gibi görünüyor am anasıl yapacağımı bilmiyorum

İşletim sistemini değiştirmek muhtemelen yerinde olacaktır.

Muhtemelen cihazın bilgileri kayıtlı olduğu için hesabı hatırlayacaktır.
Biraz derin temizlik isteyeceğini düşünüyorum. Araştırmak lazım.

Muhtemelen cihazın bilgileri kayıtlı olduğu için hesabı hatırlayacaktır.
Biraz derin temizlik isteyeceğini düşünüyorum. Araştırmak lazım.
hocam her yerden araştırdım ama türkçe bir kaynak ne yazık ki bulamadım. bazı forumlarda bazı eşşekler de sanki cihazı çalmışım gibi ***** ***** cevaplar verip beni sinir ediyorlar. bir şekilde çözmem gerekiyor okul için çok yararlı olacak benim adı.

Fabrika ayarına dön. Olmazsa kali linux ileri düzey kurcalaman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri