İnstagram'da Muhabbeti Nasıl Başlatırım?

Reaksiyon skoru
42
İnstagramdan dün biraz konuştuk ama muhabbetin devamı çok gelmedi. Hangi bahaneyle mesaj atılır?

Hikaye paylaş konuşmaya niyeti varsa yazar zaten

Kız hikaye paylaştıkça hikayesinden yürümeye çalışın. İşte iltifat şeklinde. Onun dışında durduk yere "Selam" yazmak bana soğuk geliyor. Bir süre konuşunca gerçek hayatta buluşmayı teklif edin. Tabii biraz acele edin. Kız LGS sınavına çalışıyor olabilir. Tabii siz de.

Kız hikaye paylaştıkça hikayesinden yürümeye çalışın. İşte iltifat şeklinde. Onun dışında durduk yere "Selam" yazmak bana soğuk geliyor. Bir süre konuşunca gerçek hayatta buluşmayı teklif edin. Tabii biraz acele edin. Kız LGS sınavına çalışıyor olabilir. Tabii siz de.
Ya benim instagramda fotoğrafım da yok nasıl çekineceğim?

Ya benim instagramda fotoğrafım da yok nasıl çekineceğim?
Bugün diğer konunuza mesaj yazmıştım. Kız sizi gerçek hayatta gördü mü? Eğer, cevap evetse basit bir şey koyarsınız. Eğer cevap hayırsa, ki evet olduğunu düşünüyorum. O gönderiye yazdığım mesajda ki gibi arkanıza güneş gelen bir fotoğraf koyabilirsiniz. Yani, olur diyemem ama hiç yoktan iyidir.

Bugün diğer konunuza mesaj yazmıştım. Kız sizi gerçek hayatta gördü mü? Eğer, cevap evetse basit bir şey koyarsınız. Eğer cevap hayırsa, ki evet olduğunu düşünüyorum. O gönderiye yazdığım mesajda ki gibi arkanıza güneş gelen bir fotoğraf koyabilirsiniz. Yani, olur diyemem ama hiç yoktan iyidir.
Yok ya kızla hiç görüşmedik.

Yok ya kızla hiç görüşmedik.
Ben gidip istediniz sandım. En azından kim olduğunuzu belirtin. Aynı okulda olduğunuzu, sizin o kişi olduğunuzu falan. Ha tabii hesabını nereden bulduğunuzu soracak. Umarım iyi bir bahaneniz vardır veya gerçeği söyleyin.

Ben gidip istediniz sandım. En azından kim olduğunuzu belirtin. Aynı okulda olduğunuzu, sizin o kişi olduğunuzu falan. Ha tabii hesabını nereden bulduğunuzu soracak. Umarım iyi bir bahaneniz vardır veya gerçeği söyleyin.
ya hayır yanlış anlaşıldım. Bahsettiğim farklı bi kız

ya hayır yanlış anlaşıldım. Bahsettiğim farklı bi kız
Haaa, şimdi anladım. O zaman konuşun bitsin hocam. İlla profil fotoğrafınız olması çok lazım değil. Troll bir şey bile koyabilirsiniz. Reels falan atın işte. Havadan sudan konular açın.

Merhaba ben seni gördüm beğendim ama utanıyorum yazmaya varmısın benimle bir sohbete emin ol seninle sohbet etmek istiyorsa evet der istemiyorsa hayır der başka yolda yorulursun mental olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben anlamadım yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,924
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri