- Reaksiyon skoru
- 5
2K 27 inç IPS panel bir monitör arıyorum, önerilerinizi bekliyorum...
Samsung g6 240hz va Samsung eğitim mağazasından 4 taksit al 9.7k2K 27 inç IPS panel bir monitör arıyorum, önerilerinizi bekliyorum...
Bana haha attın tamam eyvallah da bu öneri ne kankam ya. PUAHAHAHAHWiewSonix Vx2758a 2k pro
IPS panel olmalı hocam...Samsung g6 240hz va Samsung eğitim mağazasından 4 taksit al 9.7k
Neyi var g serisini önerecek kadar düşmedimBana haha attın tamam eyvallah da bu öneri ne kankam ya. PUAHAHAHAH
Neyi var g serisini önerecek kadar düşmedim
Bu Va panel butcesindeki ips lerden çok daha iyi ama siz bilirsin tabi, özel va olarak geçiyor. Biraz araştırma ile beni anlayacaksınız.teşekkürler, bekliyorum devamını önerilerin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IPS panel olmalı hocam...
Ghosting testi yapıp atarmısın g serisi kronik diye önermedim hiç ölü piksel test ve gecikme süresi doğru mu monitörünYaw ne bilgisiz insansın G3 ve g5 önermedim bende de g6 oled var aynen kanka. Monitör hakkında 2 bilgisi olan adam arka tarafiyla gülecek sen burda sacmalaya devam et ben ortamdan uzaklaşıyorum. Kendi iyiligim için.
Bu Va panel butcesindeki ips lerden çok daha iyi ama siz bilirsin tabi, özel vs olarak geçiyor. Biraz araştırma ile beni anlayacaksınız.
Knk Sen g3,g5 ile G65B yi ayni mi zannediyon panellerini Goku on numara onermiş ben olsam bende 240Hz G65B alirdim ogrenci ileGhosting testi yapıp atarmısın g serisi kronik diye önermedim hiç ölü piksel test ve gecikme süresi doğru mu monitörün
Philips evnia modeli de olabilir 8e düşerse onu alsın. MSI ile aynı.Knk Sen g3,g5 ile G65B yi ayni mi zannediyon panellerini Goku on numara onermiş ben olsam bende 240Hz G65B alirdim ogrenci ile
Bende 1 tane oneri birakayim https://www.akakce.com/monitor/en-u...wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html
Suna akakceden takibi bas 8-9 a dusunce al
Philips evnia modeli de olabilir 8e düşerse onu alsın. MSI ile aynı.