🔥İndirim Next 55" 4K Google Android TV 12.499TL

Google TV ile Android TV arasında akıcılık konusu, kullanıcılık konusu vb.. uçurum var hocam bilginiz olsun. Benzer fiyata Google TV varsa iptal edip Google TV bakmanızı tavsiye ederim.

Google TV ile Android TV arasında akıcılık konusu, kullanıcılık konusu vb.. uçurum var hocam bilginiz olsun. Benzer fiyata Google TV varsa iptal edip Google TV bakmanızı tavsiye ederim.
Google android tv diyor zaten

Cihaz Android TV ama en azından bana arayüz oldukça hızlı geldi. Netflix, İptv yayınlarında, flash bellek ile 20gblık filmde sorun yaşamadım.

Ses seviyesi de oldukça yüksek.

D smart go hediyesini ise ben göremedim.

Cihaz Android TV ama en azından bana arayüz oldukça hızlı geldi. Netflix, İptv yayınlarında, flash bellek ile 20gblık filmde sorun yaşamadım.

Şimdi baktım da bu paraya google tv yok. 12.500 e 55 inch tv uygun. Alınabilir.

Bende 43 versiyonu aldım bekliyorum kurmalarını.Kasma sıkıntısınıda gider box alırım içindeki sistemin pek bir önemi yok ekran ses sağlam gelsinde.55 inç versiyonu hala 50 inçden ucuz

Sunny,Finlux,Hi-Level gibi markalardan iyidir en azından zaten bu marka eskiden uydu alıcılarıyla ünlü bir marka.

IPS panelmiş o çok tatlı olur ya

D smart go gorsellerde bile yaziyo hocam amazon musteri hizmetine yazarak alabilirsin

Beyler bu tv yi monitör olarak kullanan var mı aranızda, varsa bilgilendirebilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,592
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri