elktrik faturunıza etkisi çok olur çok fazla watt çekiyor 9070xt elektrik fatursını karşılarım diyorsan alınacak tek ürünMerhaba ben RX 9070xt li sistem toplamak istiyorum sistemde valorant rdr2 gow gibi oyunlar oynicam istediğim belirli bişey yok sadece üzmesin yeter yardım edeceklere teşekkürler
Peki siz ne önerirsiniz?elktrik faturunıza etkisi çok olur çok fazla watt çekiyor 9070xt elektrik fatursını karşılarım diyorsan alınacak tek ürün
600 Watt çeken 9070 XT normal mi?
Merhabalar arkadalar, Bugün elime ulaşan Sapphire Nitro Plus 9070 XT kartın @HacıSOFU ile testleri yaparken aşağıdaki duruma şahit oldu ve inceleme paylaşmadan bunu paylaşmak istedik. Öncelikle bu kartı 750 watt kalitesiz bir psu ile kullanmak mümkün değil, keza 12vhpwr üzerinden 607 Watt güç...forum.donanimarsivi.com
70k ya 5070ti sistem çıkarırsınız ama dedigim gibi elektrik çok tüketmesi sizin için problem degil ise kesinlikle 9070xtPeki siz ne önerirsiniz?
Yani elektrik faturasında ortalama ne kadar yansır70k ya 5070ti sistem çıkarırsınız ama dedigim gibi elektrik çok tüketmesi sizin için problem degil ise kesinlikle 9070xt
misal sallıyorum ortalama 500 tl geliyor ise pc yi diyelim günde kaç saat ortalama 4 saat kullandın diyelim kw ı 2 tl olsa 1 ayda 240-300 tl yansır kullanıma göreYani elektrik faturasında ortalama ne kadar yansır
Karşılarım onu ya önerebilir misiniz?misal sallıyorum ortalama 500 tl geliyor ise pc yi diyelim günde kaç saat ortalama 4 saat kullandın diyelim kw ı 2 tl olsa 1 ayda 240-300 tl yansır kullanıma göre
sürekli 600 watt çekmiyor sanırsamelktrik faturunıza etkisi çok olur çok fazla watt çekiyor 9070xt elektrik fatursını karşılarım diyorsan alınacak tek ürün
Merhabalar arkadalar, Bugün elime ulaşan Sapphire Nitro Plus 9070 XT kartın @HacıSOFU ile testleri yaparken aşağıdaki duruma şahit oldu ve inceleme paylaşmadan bunu paylaşmak istedik. Öncelikle bu kartı 750 watt kalitesiz bir psu ile kullanmak mümkün değil, keza 12vhpwr üzerinden 607 Watt güç...forum.donanimarsivi.com
9070xt ürünü araştırıyorum ama bulamıyorum satılanlar mega kazıkKarşılarım onu ya önerebilir misiniz?
pc yi hep full yükte kullanacak diye bir şey yok ki elektrik olayının bu kadar dert olmaması lazımmisal sallıyorum ortalama 500 tl geliyor ise pc yi diyelim günde kaç saat ortalama 4 saat kullandın diyelim kw ı 2 tl olsa 1 ayda 240-300 tl yansır kullanıma göre
Konu sahibi benim, ben de yorum yapmak isterim. Konuda da defalarca kez bahsettik ancak bazı arkadaşlar anlamak istemiyor. Kartın limitlerini zorlayarak çıkacağı wattları test etmek istedik ve test ettik. Kartın normal kullanıda 450 watt'ı geçtiğini görmedim.elktrik faturunıza etkisi çok olur çok fazla watt çekiyor 9070xt elektrik fatursını karşılarım diyorsan alınacak tek ürün
hocam 600 sürekli çekmese bile 400 450 çekiyor o bile çok yükseksürekli 600 watt çekmiyor sanırsam
Sapphire RX 9070 XT Nitro+ yüzeysel inceleme
Merhaba Donanım Arşivi sakinleri. Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda...forum.donanimarsivi.com
Kart çok fazla tüketmiyor, bahsedilen TDP değerlerine yakın tüketmekte.70k ya 5070ti sistem çıkarırsınız ama dedigim gibi elektrik çok tüketmesi sizin için problem degil ise kesinlikle 9070xt
Kesinlikle 2k oyunculuk için 9070 XT hatta 4K'da bile yeterli performansı vermekte.Karşılarım onu ya önerebilir misiniz?