K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,722
kart gücüne göre normal değil mi sizce neden bu kadar dert ediyorsunuz acabahocam 600 sürekli çekmese bile 400 450 çekiyor o bile çok yüksek
kart gücüne göre normal değil mi sizce neden bu kadar dert ediyorsunuz acabahocam 600 sürekli çekmese bile 400 450 çekiyor o bile çok yüksek
günümüz teknolojisinde tasarrufun ön planda oldugu bie global dünyada elektrik ve enerjinin verimli kullanılması ön planda iken ve türkyiede 1000 tl yi geçen abonelerden 2000 tl alan sistem oldugu için 400-450w kullanılmaz performansı iyi ama elektrik fazla çekmesi soru işareti.Konu sahibi benim, ben de yorum yapmak isterim. Konuda da defalarca kez bahsettik ancak bazı arkadaşlar anlamak istemiyor. Kartın limitlerini zorlayarak çıkacağı wattları test etmek istedik ve test ettik. Kartın normal kullanıda 450 watt'ı geçtiğini görmedim.
Çok normal, performans olarak 2 gündür aralıksız test ve oyun oynuyorum. Benim aşırı şekilde hoşuma gitiğini söyleyebilirim.kart gücüne göre normal değil mi sizce neden bu kadar dert ediyorsunuz acaba
şuanda stok sıkıntısı var olanlar da 35k üstü ikinci elleri dahi sıfır fiyatına satılıyorKarşılarım onu ya önerebilir misiniz?
Hocam diğer bileşenleri verebilirsiniz onu stoj gelince hallederim9070xt ürünü araştırıyorum ama bulamıyorum satılanlar mega kazık
Farkındayım diğer bileşenleri şimdiden alıp stok sıkıntısı düzelince de alabilirimşuanda stok sıkıntısı var olanlar da 35k üstü ikinci elleri dahi sıfır fiyatına satılıyor
O zaman under voltaj + afmf 2.1 açacaksınız 200 watt civarında takılacaksınız.günümüz teknolojisinde tasarrufun ön planda oldugu bie global dünyada elektrik ve enerjinin verimli kullanılması ön planda iken ve türkyiede 1000 tl yi geçen abonelerden 2000 tl alan sistem oldugu için 400-450w kullanılmaz performansı iyi ama elektrik fazla çekmesi soru işareti.
Hocam diğer bileşenleri verebilirsiniz onu stoj gelince hallederim
600w sürekli çekmiyor dostum. Anlık o. 330w çekiyor kart.elktrik faturunıza etkisi çok olur çok fazla watt çekiyor 9070xt elektrik fatursını karşılarım diyorsan alınacak tek ürün
600 Watt çeken 9070 XT normal mi?
Merhabalar arkadalar, Bugün elime ulaşan Sapphire Nitro Plus 9070 XT kartın @HacıSOFU ile testleri yaparken aşağıdaki duruma şahit oldu ve inceleme paylaşmadan bunu paylaşmak istedik. Öncelikle bu kartı 750 watt kalitesiz bir psu ile kullanmak mümkün değil, keza 12vhpwr üzerinden 607 Watt güç...forum.donanimarsivi.com
Dostum sen konuyu yanlış okumuşsun.günümüz teknolojisinde tasarrufun ön planda oldugu bie global dünyada elektrik ve enerjinin verimli kullanılması ön planda iken ve türkyiede 1000 tl yi geçen abonelerden 2000 tl alan sistem oldugu için 400-450w kullanılmaz performansı iyi ama elektrik fazla çekmesi soru işareti.
Power olarak aşağıdakini tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
https://www.si - nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.45.5
![]()
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.830,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 gündür anlatamadık, Anlık değil ancak biz kartın ayarlarıyla oynayıp gördüğümüz değerler. %10 performans farkı gördük o ayrı konu.600w sürekli çekmiyor dostum. Anlık o. 330w çekiyor kart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum sen konuyu yanlış okumuşsun.
kasa ve anakart uyumsuz
https://www.si - nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.45.5
![]()
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.830,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kasa ve anakart uyumsuz degilkasa ve anakart uyumsuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eğer arkadaşın attığı kasa hoşunuza giderse ATX boyutu var https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,802151718.html
yada 1k daha ucuzu
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kasa matx değil mi uymuyor diye biliyorumkasa ve anakart uyumsuz degil
o zaman anakartı degiştiririz bizdekasa matx değil mi uymuyor diye biliyorum