Mrtylmz.07
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
6k ya arc a750 sıfır alınır mı ? ekran kartının şuanki durumu nedir ?
Ekran kartının durumu güzel rx6600-rtx3060 dengi diyebiliriz, fiyatıda sıfır bı karta göre çok kötü gelmedi bana 6kya rx6600xt-6700 var ikinci elde istersen test videolarını izle öyle al6k ya arc a750 sıfır alınır mı ? ekran kartının şuanki durumu nedir ?
Hocam 6k ya sıfır nerde var bende takip ediyorum 7k dan aşağı düşmedi.6k ya arc a750 sıfır alınır mı ? ekran kartının şuanki durumu nedir ?
Hocam 2 yıl önceki test bu bence yeni yazılımlarla arc a750 performansı daha da iyileşmiştir.Ekran kartının durumu güzel rx6600-rtx3060 dengi diyebiliriz, fiyatıda sıfır bı karta göre çok kötü gelmedi bana 6kya rx6600xt-6700 var ikinci elde istersen test videolarını izle öyle al
Aslında ikinci el alabileceğiniz kartlarla arasında performans farkı pekte yok, sıfır olarak alınabilir.
n11 de indirim kodum var başkan 6kya geliyor hemen hemen peşine 3 taksitHocam 6k ya sıfır nerde var bende takip ediyorum 7k dan aşağı düşmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 2 yıl önceki test bu bence yeni yazılımlarla arc a750 performansı daha da iyileşmiştir.
Hocam ikinci elde güzel kartlara bakabilirsinn11 de indirim kodum var başkan 6kya geliyor hemen hemen peşine 3 taksit
alınır fakat bana göre o bütçelerde 2. el 6700xt almak daha iyi olur.6k ya arc a750 sıfır alınır mı ? ekran kartının şuanki durumu nedir ?
nakit yok başkan kartla alıcam öğrenciyimalınır fakat bana göre o bütçelerde 2. el 6700xt almak daha iyi olur.
5600g var bunu alıp onu satıp düz 5600 almayı düşünüyorum ?alınır fakat bana göre o bütçelerde 2. el 6700xt almak daha iyi olur.
muhtemelen ama 6k için gayet güzel kart 6700xt için biraz daha bütçe lazımHocam 6k ya sıfır nerde var bende takip ediyorum 7k dan aşağı düşmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 2 yıl önceki test bu bence yeni yazılımlarla arc a750 performansı daha da iyileşmiştir.
alev topuyla aynı yerde bulunmak istersen evet6k ya arc a750 sıfır alınır mı ? ekran kartının şuanki durumu nedir ?
oda bi fikiralev topuyla aynı yerde bulunmak istersen evet