🔥 MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

genel puan da 280 küsürlerdeydi yeterli geliyor yine. bu sene sınava katılan aday sayısı azaldı puanların düşeceğini tahmin ediyor herkes fikriniz nedir
Puanlar kesin olarak düşecek ama devasa bir düşüş olmaz tabii ki. Maksimum 4-5 puan oynar. Genel puanınız 280 ise astsubaylıklar gelir.

1.5 milyon gözüküyorum astsubaylık gelirmi

Bu seneye girmedim ben girsem - lerde alırdım seneyekine gircem bu ay işten çıkıp full çalışcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler hangi dersler neler üzerinden cıkıyor bilgilendirir misiniz seneye bende giricem

Beyler hangi dersler neler üzerinden cıkıyor bilgilendirir misiniz seneye bende giricem

Bu seneye girmedim ben girsem - lerde alırdım seneyekine gircem bu ay işten çıkıp full çalışcam

Daha önce söylemiştim hocam. Unuttuysanız tekrar söyleyeyim. Eğer Harp Okulu istiyorsanız hem TYT hem AYT, Astsubaylık istiyorsanız sadece TYT çalışacaksınız. MSÜ sınavı TYT'nin aynısı. Konular dersler tamamen aynı.

Tyt için de 9 ve 10. sınıftaki gördüğünüz Türkçe, Mat, Sosyal ve Fen konularına çalışacaksınız.

Geri