Neler Yeni

🔥 MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Arif
genel puan da 280 küsürlerdeydi yeterli geliyor yine. bu sene sınava katılan aday sayısı azaldı puanların düşeceğini tahmin ediyor herkes fikriniz nedir
Puanlar kesin olarak düşecek ama devasa bir düşüş olmaz tabii ki. Maksimum 4-5 puan oynar. Genel puanınız 280 ise astsubaylıklar gelir.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
Ege
1.5 milyon gözüküyorum astsubaylık gelirmi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Arif

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Arif

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,764
İsim
Arda doğan
Bu seneye girmedim ben girsem - lerde alırdım seneyekine gircem bu ay işten çıkıp full çalışcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler hangi dersler neler üzerinden cıkıyor bilgilendirir misiniz seneye bende giricem

Beyler hangi dersler neler üzerinden cıkıyor bilgilendirir misiniz seneye bende giricem

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Arif
Bu seneye girmedim ben girsem - lerde alırdım seneyekine gircem bu ay işten çıkıp full çalışcam

Daha önce söylemiştim hocam. Unuttuysanız tekrar söyleyeyim. Eğer Harp Okulu istiyorsanız hem TYT hem AYT, Astsubaylık istiyorsanız sadece TYT çalışacaksınız. MSÜ sınavı TYT'nin aynısı. Konular dersler tamamen aynı.

Tyt için de 9 ve 10. sınıftaki gördüğünüz Türkçe, Mat, Sosyal ve Fen konularına çalışacaksınız.

Top Bottom