Mc afee virüs programı sınırsız lisans satın alınmış isteyen kullanabilir

Reaksiyon skoru
4
Uygun Olmayan Konu Başlığı
ürünün 569 gunu vardım kendim satın aldım sınırsız oldugu ıcın ısteyen kullanabilir

Son düzenleme:
foruma katilim dun hmm bedava peynir sadece fare kapaninda mi olur dusuncesi geldi.

Amatör

foruma katilim dun hmm bedava peynir sadece fare kapaninda mi olur dusuncesi geldi.
İNANMANA GEREK YOK BEN KENDİM LİSANSI SATIN ALDIM GİRDİN SİTEDE VİRÜS PROGRAMIN KENDİ SİTESİ OLUCAK ÇOK KORKUYORSAN VİRÜS PROGRAMI İLE SAYFAYI AÇABİLİRSİN SANA KALMIŞ

İNANMANA GEREK YOK BEN KENDİM LİSANSI SATIN ALDIM GİRDİN SİTEDE VİRÜS PROGRAMIN KENDİ SİTESİ OLUCAK ÇOK KORKUYORSAN VİRÜS PROGRAMI İLE SAYFAYI AÇABİLİRSİN SANA KALMIŞ
öncelikle o capsi kapatırsan çok iyi olur.
ikincisi arkadaş bu yaklaşımında gayet haklı 5. mesajınız bu konu :D

öncelikle o capsi kapatırsan çok iyi olur.
ikincisi arkadaş bu yaklaşımında gayet haklı 5. mesajınız bu konu :D
haklısınız ama ben kimseyi zorlamıyorum aldım fırsatı sizede sunuyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-19 023747.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-19 023747.png
    48.1 KB · Hit: 76
Sizin mail hesabınızı kullanmak gerekiyormuş, kendi mailimize alamayacaksak gerek yok. Ben de key falan veriyor sandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden cihazımızı başkasının hesabına kaydedelim ki

Sizin mail hesabınızı kullanmak gerekiyormuş, kendi mailimize alamayacaksak gerek yok. Ben de key falan veriyor sandım.

dostum bende sınırsız lisans var e posta sayesinde sende bu tekliften yararlanabilirsin kendi e postana alman için ücreti odemen lazım ben odedim için bu şekilde fırsat sunuyor

dostum bende sınırsız lisans var e posta sayesinde sende bu tekliften yararlanabilirsin kendi e postana alman için ücreti odemen lazım ben odedim için bu şekilde fırsat sunuyor
Kimsenin bu şekilde kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum.

instagramdan satış yapanlar daha güvenli geldi

Zen pırlanta reklaminda oyniyan icardi misin hocam sen "icimden geldi" diye virus programi dagitiyon 😀
yeni üye oldum için anlaşılan kimse inanmıyor bedava olduna neyse yapıcak bişi yok

instagramdan satış yapanlar daha güvenli geldi
cebinden para vermiyon kart bilgini girmiyon şifre girmiyon kim dolandırıcı oluyor dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

En Son İçerikler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,215
Üyeler
187,470
Son üye
husey5n
Geri