benim işime geliyordakikalar içerisinde 36 dan 41 e geldi
sirkiye
![]()
Dolar TL Kuru ve Analizi - Investing.com
Dolar Lira (USD/TRY) kuru ve analizi ile ilgili anlık verilere, analizlere ve ekonomik olaylara ulaşabilirsiniz.tr.investing.com
benim işime geliyordakikalar içerisinde 36 dan 41 e geldi
sirkiye
![]()
Dolar TL Kuru ve Analizi - Investing.com
Dolar Lira (USD/TRY) kuru ve analizi ile ilgili anlık verilere, analizlere ve ekonomik olaylara ulaşabilirsiniz.tr.investing.com
ailene gönderdiğin para artıyor ama türkiyedeki fiyatlar sabit öyle mibenim işime geliyoraileme para gönderirken hergün kur arttığımdan dönderdiğim paranın miktarı da artıyor D:
Gururlandım ayol falan dermişim.
Taliban'ın DA temsilcilerinden.profile bak sen hangi cins bakterisin
5 sene geriden gelen adamGururlandım ayol falan dermişim.![]()
![]()
Kardom benim konularımı okusan bana demediğini anlardın. Üstelik olursa olsun banane canım ekmek hala 7.5TL su da bedava bu kadar.
Neden 5 yıl agam? ekmek harbiden 7.5TL burada. Zengin de ekmek yiyiyor karnı doyuyor bende yiyiyorum doyuyorum o da tuvalete gidiyor bende gidiyorum bu kadar basit.5 sene geriden gelen adam
Cahil kardeşim. Kafanın basmadığı çok fazla şey var, enflasyon diye bir durum var bilmem bilirmisin. Bir ürün yurtdışında 10 dolar iken türkiye de bu ürünü alamadıkları için o fiyatlara ve enflasyondan dolayı ürünler düşük kar ile satılıyor bu da türkiyenin dhaa uygun olduğu anlamına geliyor.ailene gönderdiğin para artıyor ama türkiyedeki fiyatlar sabit öyle mi
dolardan daha fazla artıyor trdeki fiyatlar yazık kafanıza
orası neresi bizim burada 15 tlNeden 5 yıl agam? ekmek harbiden 7.5TL burada. Zengin de ekmek yiyiyor karnı doyuyor bende yiyiyorum doyuyorum o da tuvalete gidiyor bende gidiyorum bu kadar basit.
Çocuk az ötede oyna sen bu konular sana göre değil boşver sen.Neden 5 yıl agam? ekmek harbiden 7.5TL burada. Zengin de ekmek yiyiyor karnı doyuyor bende yiyiyorum doyuyorum o da tuvalete gidiyor bende gidiyorum bu kadar basit.