1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

Arkadaşlar bir bende mi sıkıntı var dolar nerde 41tl
Az önce kuyumcuyada aynı soruyu sordum biz 37 den bozuyoruz dedi
Kuyumcu sendeki doları 37 den bozuyor. 1Dk sonra dolar almak istiyorum de 41 den satıyorum diyor.

Bu batının ekremi fonladığını gösterir ekonomiye bu denli etki ediyorsa.
Trump vurulduğunda ABD ekonomisinde zerre oynama olmamıştı.
Rezilsiniz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu batının ekremi fonladığını gösterir ekonomiye bu denli etki ediyorsa.
Trump vurulduğunda ABD ekonomisinde zerre oynama olmamıştı.
Rezilsiniz ya

Sloganları hatırlatalım "Ver yetkiyi gör etkiyi" . Kimse kızmasın bu millet hak ettiği şekilde yönetiliyor. Kurunun yanında yaşlarda tanıyor elbette.

Dolar Daha Şimdi Yükseldi Her şeye zam gelmiş A*

Tam'da bu Akşam artık Yeni PC'mi alacaktım 25K'dı şimdi 27.5K olmuş (ekran kartsız hali)

Ben diyorum Ne zaman PC'yi Tam Alaçam bir Aksilik oluyor a* acaba bu bana bir işaret mi ???

Tam'da bu Akşam artık Yeni PC'mi alacaktım 25K'dı şimdi 27.5K olmuş (ekran kartsız hali)

Ben diyorum Ne zaman PC'yi Tam Alaçam bir Aksilik oluyor a* acaba bu bana bir işaret mi ???
bende aynı şekilde kankam 33k olan pc 38-39 olmuş ...

Kanka meraktan soruyorum en son dolar ne zaman düştü :) 32 yaşimdayım kendimi bildim bileli düşüş göremedim.

Valla şu dakikadan sonra hiç bir şey sakinlemez. Pahalı mahalı yapıştırın, geçin. Daha da boka sarmasında fiyatlar...

Küsüratı düşünme hiç hemen şu an al, geç bence imkanın varsa.

Birde bana sor a750yi Akçam 5800 idi para çıkmadı şimdi 7.5 b580 alım dedim sonra gg bakım ona göre alırım dedim dolar patladı

Kanka meraktan soruyorum en son dolar ne zaman düştü :) 32 yaşimdayım kendimi bildim bileli düşüş göremedim.
Bir kere düşmüştü hocam Malum RT çıkıp Dolar düşecek demişti 1-2 günlüğüne mi ne 18'den 11'e düşmüştü diye hatırlıyorum

Valla şu dakikadan sonra hiç bir şey sakinlemez. Pahalı mahalı yapıştırın, geçin. Daha da boka sarmasında fiyatlar...

Küsüratı düşünme hiç hemen şu an al, geç bence imkanın varsa.
Ne küsüratı hocam 2.5K çıkmış ve sitelerde degişti yani mesela İncehesap'dqn 4.799 TL'ye B650 Anakart alacaktım şimdi 4.899'a N11'de var ama ince hesaptan almak istiyorsam 5.200 küsür bir şey yani öyle hesaplarsam 3-5K çıkmıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,392
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri