Yusuf_eymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Arkadaşlar krm dünya ürünleri güvenilirmidir ps5 slim cd versiyon alacağım Hepsiburadadan
ps gibi yurtdışı 2.ci el satılan ürünü bilindik yerden almak lazım. Yoksa muhattap bulamazsınArkadaşlar krm dünya ürünleri güvenilirmidir ps5 slim cd versiyon alacağım Hepsiburadadan
İkinci el almiyacağımps gibi yurtdışı 2.ci el satılan ürünü bilindik yerden almak lazım. Yoksa muhattap bulamazsın
Sen sıfır alırsın 2 ci el gelir demek istemiştim. Heyecan istiyorsan dene dostum.İkinci el almiyacağım
Bilindik bir yer bilmiyorum amaSen sıfır alırsın 2 ci el gelir demek istemiştim. Heyecan istiyorsan dene dostum.
Ürünün yorumlarında güzeldiSen sıfır alırsın 2 ci el gelir demek istemiştim. Heyecan istiyorsan dene dostum.
Sana kalmış dostum. Bilindik yer dediğim satıcı bizzat Amazon, Hepsiburada kendisinin sattığı yerler tercih etmen. Ama fiyat avantajı çoksa deneyebilirsinBilindik bir yer bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürünün yorumlarında güzeldi
Bana hepsiburadadan bir link atabilirmisin mesela içinde fc25 ve iki kol olursa sevinirimSana kalmış dostum. Bilindik yer dediğim satıcı bizzat Amazon, Hepsiburada kendisinin sattığı yerler tercih etmen. Ama fiyat avantajı çoksa deneyebilirsin