muhammetali123
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
2. monitör olarak kullanacağım hangisini tercih etmeliyim?
knk 5 ms fazla bence
FreeSync G-Sync dediğin ne işe yarıyor hocamHiçbirini tecrübe etmedim. Fakat fikir olması açısından. GameBooster görünüşe göre daha güncel duruyor, 2023 te çıkmasına rağmen. Diğer özelliklerinin hepsi aynı
GameBooster GB-2411FF 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü
FreeSync G-Sync mevcut.
VıewSonic VA240-H Monitör
FreeSync G-Sync mevcut değil.
Hem 2. Monitör hocam hemde 1msle 5ms farkını hissetmezsiniz.Attığım monitörün renkleri daha canlı ve daha güzel.knk 5 ms fazla bence
güzel monitör aynısı kardeşimde var ben gamebosteri tercih ettim ekranı daha büyük olduğu için zaten monitör tutucu var bende o yüzden ona bağlayacağım telefon tutucuyu da kullanamazdım3k civarındaki çoğu model benzer kalitede olacaktır.
![]()
MSI Pro MP225 Monitör
MSI Pro MP225 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hem Amazon'da satılıyor hem de ufak bir detay olarak telefon tutucusu var. Maksat bu sebeplerden bakılabilir.
En azından Amazon satıcılı olması ürünün durumuna bir artıdır. Marka şaibeli olsa da muhtemelen iş görecek bir panel koymuşlardır. Hayırlı olsun.güzel monitör aynısı kardeşimde var ben gamebosteri tercih ettim ekranı daha büyük olduğu için zaten monitör tutucu var bende o yüzden ona bağlayacağım telefon tutucuyu da kullanamazdım