ZEO.
80+
- Reaksiyon skoru
- 177
Bayadır bu fiyatlarda dolaşıyor zaten, dünden önce mavi olan 2500+ fiyata düştü gece.
link atabilir misiniz hocamAula f75 2500tl idi 1 saat önce
Bumu ekleyip başlıktak mi?Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Herkes takipte zaten arkadaş sordu bende link attım. Hafta ici 2 veya 3 defa indirime giriyor zatenBumu ekleyip başlıktak mi?
Hangisini almalıyım diye soruyorHerkes takipte zaten arkadaş sordu bende link attım. Hafta ici 2 veya 3 defa indirime giriyor zaten
Arabada olunca anlama biraz gidiyor galiba ben red dragon kullanıyorum aula severlere diyecek bir şeyim yokHangisini almalıyım diye soruyor![]()
Rampage düşünme bile ele onu direk.hocam çok kararsızım Rampage Yoru Mini Pro 2.4ghz+BT5.0+Type-C Bağlantı Red Switch RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Q Tr Hot Swap klavye mi alsam , yoksa aula f75 veya f99 mu alsam , bu bantlarda tavsiye edebileceğiniz klavye varmıdır