Altyapı Problemi

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Normal olarak mahallemizde internet en yüksek 10mbps
Yaklaşık 1 yıl önce vodafone geldi fiber kurcaz diye mahallenin ağzına dıtttı
Sizce bu fiber olayı neden açılmıyor mahallemiz hala gelişmekte olduğu için mi?
Gelişmekte demkten kastım evler hep eski anlamında

Bizim burası belki de oturduğumuz yerin en gelişmiş mahallesi sadece bizim binada 5 internet kullanıcısı var ama gene de fiber gelmiyor. Tamamıyla keyiflerine bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum.

Vericiye uzaktır mahalleniz veya yanlış hatırlamıyorsam evlerin eski olduğundanda kaynaklanabilir

Vericiye uzaktır mahalleniz veya yanlış hatırlamıyorsam evlerin eski olduğundanda kaynaklanabilir
Hocam eski meski ev az kaldı herkes o evleir aldı yeni doublex veya triplex yaptı kendine yani gelin görün mubarek amerikan mahallesi

Hocam eski meski ev az kaldı herkes o evleir aldı yeni doublex veya triplex yaptı kendine yani gelin görün mubarek amerikan mahallesi
O zaman vericiye uzak mahalleniz bir kontrol edin türknetin net sayfasında kaç mbps alabilirim tuşu var sana söylüyor o internetle ne kadar mbps alacağını ama olay internet değil ne kadar mbps aldığın zaten herhangibir firmanın interneti yeterli

O zaman vericiye uzak mahalleniz bir kontrol edin türknetin net sayfasında kaç mbps alabilirim tuşu var sana söylüyor o internetle ne kadar mbps alacağını ama olay internet değil ne kadar mbps aldığın zaten herhangibir firmanın interneti yeterli
10 mbps ama fiber açık değil

İnternet paketin 6mbps ise o civarlarda alırsın dostum kafa mı buluyorsun benle internet paketin 10 mbps den yüksekse görürsün işte olay bu mesela 20mbps ise 20 küsür download alırsın uploadda değişiklik gösterir

İnternet paketin 6mbps ise o civarlarda alırsın dostum kafa mı buluyorsun benle internet paketin 10 mbps den yüksekse görürsün işte olay bu mesela 20mbps ise 20 küsür download alırsın uploadda değişiklik gösterir
Ya hocam ben diyorum ki altyapı sınırımız 10 mbps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,147
Üyeler
188,043
Son üye
Benbircevizagaciyimgulhan
Geri