8000-9000 TL 2K monitör önerisi

Hocam bütçe az daha genişlerse buna bakabilirsiniz
Bütçemi çok aşıyor hocam maalesef. Başka öneriniz var mıdır?

Hocam o halde en temizi hepsiburadadaki lenovo :) bende ondan sipariş vereceğim ölü pixel çıkarsa biraz uğraşacağız

Hocam o halde en temizi hepsiburadadaki lenovo :) bende ondan sipariş vereceğim ölü pixel çıkarsa biraz uğraşacağız
Hocam böyle şeyler insanın moralini bozan ve soğutan şeyler fakat ekonomi gereği katlanacağız diyelim. Ölü piksel testlerini internetten yapsam net bir şekilde anlayabilir miyim? Bir de hepsiburada direkt olarak değişim sağlar mı?

Tabi kendiniz görürsünüz ölü pixel çıkarsa değişim konusunda pek fikrim olmasada ölü pixel var diye değil de normal bir iadeymiş gibi yapılırsa sorun olacağını sanmam

Tabi kendiniz görürsünüz ölü pixel çıkarsa değişim konusunda pek fikrim olmasada ölü pixel var diye değil de normal bir iadeymiş gibi yapılırsa sorun olacağını sanmam
Tamamdır, teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mu daha iyidir yoksa konudaki Lenovo mu?

Son düzenleme:
Bu ürün diğerlerine göre nasıldır?
Samsung odyssey g65b var kendi sitesinde öğrenci indirimi ile 9700 tl ye geliyor araştırıp seçeneklerine ekleyebilirsin. Ben kullanıyorum memnunum. Bütçeyi biraz aşıyor ama

Samsung odyssey g65b var kendi sitesinde öğrenci indirimi ile 9700 tl ye geliyor araştırıp seçeneklerine ekleyebilirsin. Ben kullanıyorum memnunum. Bütçeyi biraz aşıyor ama
Bütçeyi aşıyor hocam.

G50D
VX2758A
R27QE

Şimdilik bu üçü arasındayım. Siz olsanız ne yapardınız? Farklı önerileriniz var mıdır bu bütçe aralığında?

Bütçeyi aşıyor hocam.

G50D
VX2758A
R27QE

Şimdilik bu üçü arasındayım. Siz olsanız ne yapardınız? Farklı önerileriniz var mıdır bu bütçe aralığında?
Lenovo olanı pek onermiyorlar. Diğer monitörleri bilmiyorum.

Geri