lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,788
aşağıdakilerden hangi sw seçtinizktt switch var, ekran var.
aşağıdakilerden hangi sw seçtinizktt switch var, ekran var.
görüntüsü kötü yoksa bende beğendim bunuktt switch var, ekran var.
hayır bende ikisi de var aulaya göre baya kötü bi klavyeaula f75 yerine tercih edilir mi geçmeye değer mi ya da al sata gider mi dostlar
Rose sea blue, tactile olduğu için seçtim.aşağıdakilerden hangi sw seçtiniz
ayrıca not kısmına ürünü 3-5 dolar göstermelerini ve yuanexpress ile göndermerlini isteyin. yuanexpress te bazı kargoların vergisini kendi karşılıyor.Alıntıyı görüntüle
anasayfada biraz takılın sol aşağıda bu teklif çıkıcak. buna bastıktan sonra
Alıntıyı görüntüle
burdan refli linki alıp gizli sekmeden yapıştırıp sıfır hesap açın.
hem ref linkine hem açılan yeni hesaba 25 dolar üzerinde 10 dolar kupon veriyor.
kupon mailde spam a düşüyor oraya bakın.
Alıntıyı görüntüle
ürünün fiyatını az göstermelerini söylesek sıkıntı çıkmazmı şimdi çoğu kişi alıyor sorun olmasın.ayrıca not kısmına ürünü 3-5 dolar göstermelerini ve yuanexpress ile göndermerlini isteyin. yuanexpress te bazı kargoların vergisini kendi karşılıyor.
onlara kalmış ben rica ettim düşüceklerini düşünüyorum. düşük olunca ve yuane tarafından gelirse vergi ödemeyeceğimi umuyorum. tutarı düşmeselerde sıkıntı yok 15 dolara aldımürünün fiyatını az göstermelerini söylesek sıkıntı çıkmazmı şimdi çoğu kişi alıyor sorun olmasın.
yazdığın yazıyı atar mısın hocam sana zahmetonlara kalmış ben rica ettim düşüceklerini düşünüyorum. düşük olunca ve yuane tarafından gelirse vergi ödemeyeceğimi umuyorum. tutarı düşmeselerde sıkıntı yok 15 dolara aldım
ön spiariş 8 hafta tatiller hariç sonraYokmuş