Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Ekici
Ne 2 günü aştı tam anlamadım aynı şekil bende de wincredit tanımlanmıyor şuan da
Hocam anladığım kadarıyla kredi tanımlanması yapıldıktan sonraki 1-2 günlük süreç içerisinde tekrar wincreditten sipariş vermek lazım.

İlk siparişimden krediyi aldıktan sonraki gün alacağım ürün hazırdı ve wincredite tekrar baktığımda yenilendi o ürünü o şekilde satın aldım. Ama sonra alacak ürün bulayım o süreçte de wincredite hiç girmeyeyim ki süreç başlamasın, bonus 10 krediyi almak için alacağım ürünler belli olsun düşüncesindeydim. O yüzden neredeyse 1 hafta hiç wincredit kısmına girmedim. Bugün kafamdaki ürünleri netleştirdim bi wincredite gireyim dedim fakat yenilenmemiş. Yüksek ihtimalle valhalla hocamın dediği gibi 2 günlük süreçte tekrar sipariş geçmek gerekiyor o süre aşılırsa da kampanya tanımlaması geri alınabiliyor.

Böyle düşünüyorum aksi halde 1 haftada wincredit kısmının yenilenmemiş olma ihtimali baya düşük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yıldırım
Hocam anladığım kadarıyla kredi tanımlanması yapıldıktan sonraki 1-2 günlük süreç içerisinde tekrar wincreditten sipariş vermek lazım.

İlk siparişimden krediyi aldıktan sonraki gün alacağım ürün hazırdı ve wincredite tekrar baktığımda yenilendi o ürünü o şekilde satın aldım. Ama sonra alacak ürün bulayım o süreçte de wincredite hiç girmeyeyim ki süreç başlamasın, bonus 10 krediyi almak için alacağım ürünler belli olsun düşüncesindeydim. O yüzden neredeyse 1 hafta hiç wincredit kısmına girmedim. Bugün kafamdaki ürünleri netleştirdim bi wincredite gireyim dedim fakat yenilenmemiş. Yüksek ihtimalle valhalla hocamın dediği gibi 2 günlük süreçte tekrar sipariş geçmek gerekiyor o süre aşılırsa da kampanya tanımlaması geri alınabiliyor.

Böyle düşünüyorum aksi halde 1 haftada wincredit kısmının yenilenmemiş olma ihtimali baya düşük.
Hocam ben krediyi verdiği gün direk wincredit sayfasına girdim ama gene de vermedi

KingDeViL

80+ Bronze
Bugün 2 hesabıma 600 , 2 hesabıma 1000 verdi. 1 aydır vermeyen hesabıma da bugün vermiş. Neden vermediğini anladım. Ücret iade işlemi vardı. tarihi bugün sondu. Bence o tarih bittiği için verdi.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam geçtiğimiz pazartesi wincreditten gelen kredi ile siparişimi oluşturdum kargolandı tekrar kredim yüklendi. Fakat alacağım ürünleri kesinleştirmek için bekliyordum bugün kesinleştirdim fakat wincredit hala resetlenmemiş. Sanırım dediğiniz oldu 2 günü aştım ve yüksek ihtimal kampanya bir daha benim için resetlenmeyecek. Artık elde kalan 1000 tl krediyi harcayacağız napalım.
Üzüldüm be hocam, 2 günde 1 temu uygulamasına giriş yaparak wincredit araması yaptırın 600 ya da 1000 kredi önerme olasılığı baya yüksek size..

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Ahmet Taşlıova
hocam temuda bilgisayar masası veya o tarzda şeyler varmı, baktım bulamadım fakat belki siz bilirsiniz
Ben de hiç denk gelmedim ama ara sıra yeni gelenler kategorisine düşüyormuş. Denk gelirsek buradan paylaşırız hepimiz :)

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
bedirhan
Ben de hiç denk gelmedim ama ara sıra yeni gelenler kategorisine düşüyormuş. Denk gelirsek buradan paylaşırız hepimiz :)
konudan alakasız yaptığım iadenin (visa/sanal kart) parası 3 aydır gelmedi en son paparaya mail attım harcama itirazı olusturdular sizce gelirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Alper Uğurcan
Hocam denerseniz sonucu iletin lütfen merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devam ediyor
Evet ise yariyor 2 farkli siparisle 100 coin doluyor
Soyle bir trick te var ilk sipariste %4+55 coin veriyor
Sonra 10 dakikaligina %5 veriyor
19.2
totalde
1. 480 TL vergisiz
2. 520 TL vergisiz

Kurtarmasi lazim

1742740035049.jpeg

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Ahmet Taşlıova
konudan alakasız yaptığım iadenin (visa/sanal kart) parası 3 aydır gelmedi en son paparaya mail attım harcama itirazı olusturdular sizce gelirmi
Sizin özelinizde olduğundan yorum yapmam yanıltıcı olur ama bizde birkaç iade oluşmuştu ve en geç ödenme süresi yaklaşık 30 35 gün kadardı. Bu açıdan baktığımda 3 aydır bekletilmesi baya garip bi durum..

fruko.gzz

80+ Silver
Sizin özelinizde olduğundan yorum yapmam yanıltıcı olur ama bizde birkaç iade oluşmuştu ve en geç ödenme süresi yaklaşık 30 35 gün kadardı. Bu açıdan baktığımda 3 aydır bekletilmesi baya garip bi durum..
Hocam bir sorum var wincreditten almıştım ürünü kargoya verildi 1000 kredi geldi ancak wincredite giremiyorum diğer hesabımada aynı şey oldu kampanyamı bitti acaba

KingDeViL

80+ Bronze
Benim 1 aydır gelmedi diye sinirleniyordum. 3 ay nedir ya. Bu gecikme bank kart kullandığımız için oluyormuş. Kredi kartında iade hemen yansıyormuş. Bank kart olunca kendi paramızı kullandığımızdan umursamıyorlar sanırım. Şikayet var sitesine yazacağım bende..

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam bir sorum var wincreditten almıştım ürünü kargoya verildi 1000 kredi geldi ancak wincredite giremiyorum diğer hesabımada aynı şey oldu kampanyamı bitti acaba
Maksimum 48 saat içinde kullanmadığınız durumda çoğunlukla kampanyayı geri alıyor o nedenle görüntülenmiyor olabilir..

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,149
Üyeler
170,671
Son üye
kyberis
Top Bottom