- Konu Sahibi Konu Sahibi
O iki modelde bu ürünün yanında tırt1900tl ye 600w msi 2150tl ye fsp 650w var .
O iki modelde bu ürünün yanında tırt1900tl ye 600w msi 2150tl ye fsp 650w var .
Birde işin o kısmı var baya eski üeretim bunlar diye biliyorum .ne zaman üretildiğine depoda saklama koşullarına bağlı kapasitörler durduğu yerde de eskiyor. benim merak ettiğim acaba kullandığımız psular da çok eskiyor mu 7 yıl önce aldım. ömürlük bunlar diye düşünerek 80+ gold olanını almıştım
Sen öyle diyorsanO iki modelde bu ürünün yanında tırt![]()
elektronik ürünler şans işidir sizin başınıza gelmiş olabilir. Ama alınan önlemlere , enerji verimliliklerine vb bakarak değerlendirmemiz gerekir. Ben 2 sene önceye kadar yaklaşık 6 senedir markasını bile bilmediğim 300watt lık bombadan farksız psu yu 0 sıkıntı ile kullandım. Ama bende arıza olmadı diye foruma atıp çok iyi psu diye önermedim.Ah hocam ah, Fsp yi hor görmeyin. Asus thor 1200 ve Fsp Hydro 1000 ile birbirine bağlı şekilde mining yapıyordum. Durup dururken 2.5 kat daha pahalı olan piyasanın en pahalı psu'su olan Asus thor yandı ve kullanılmaz hale geldi. Fsp bana mısın demedi 3 tane 3080ti ı çalıştırmaya devam etti kendi başına. Hala da abimin bilgisayarında kullanıyoruz.
Siz de doğru diyorsunuz hocam. Yine de fsp fiyat performans anlamında iyi diyebileceğim bir marka. Yanlış hatırlamıyorsam japon kapasitörler bulunduruyordu.elektronik ürünler şans işidir sizin başınıza gelmiş olabilir. Ama alınan önlemlere , enerji verimliliklerine vb bakarak değerlendirmemeiz gerekir. Ben 2 sene önceye kadar yaklaşık 6 senedir markasını bile bilmediğim 300watt lık bombadan farksız psu yu 0 sıkıntı ile kullandım. Ama bende arıza olmadı diye foruma atıp çok iyi psu diye önermedim.
evet fsp iyi bir psu markası o konuda size katılıyorumSiz de doğru diyorsunuz hocam. Yine de fsp fiyat performans anlamında iyi diyebileceğim bir marka. Yanlış hatırlamıyorsam japon kapasitörler bulunduruyordu.
Burada yanlış bir nokta var.Güncel tier liste göre D tier psu olarak geçiyor. GPU 200w tdp altı orta seviyeli sistem için tercih edilebilir belki. Normalde apu sistemlere tavsiye ediliyor D tier.
Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata listede en azından C tier olan bir psu çok zor bulması. En azından ben bulamadım. Eğer kasanız yoksa tek tek almak yerine kasa+psu beraber aşağıdaki model tercih edilebilir.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,570240024.html
Kullanılan psu xpg pylon 650w C tier olarak gözüküyor.
Teşekkür ederim iyi oldu öğrendiğim. Sizin baktığınız başka bir liste var mı?Burada yanlış bir nokta var.
Sizin attığın listedeki cx modeli 2023 üretimi.
Hepsuburada satılan ise 2017 modeli.
Bunu nereden anlıyoruz peki? Hepsiburada başlığa yazdığı CP-9020121-EU koddan anlıyoruz.
Bu kodu ile ilgil sitede sertifikasını sorguladığınız da 2017 sertifika aldığını göreceksiniz.
Siz 2017 serisi ile 2023 karıştırmışsınız.
2017 üretimli olan CP-9020121-EU model bu.
Bu modelde tier list olarak b sınıfında yer alıyor.
Hatta dikkat ederseniz attığınız fotoğrafta gray label yazıyor işte bahsettiğim model o b listesine girmiş attığınız fotoğrafta.
Bende teşekkür ederim en azından bir şeyler araştırmaya çalışmışsınız.Teşekkür ederim iyi oldu öğrendiğim. Sizin baktığınız başka bir liste var mı?
corsair CX serisi genel olarak iyidir fiyatına göre ama 600w ve aşşağısını pek bilmiyorum.aman aman kaliteli gelmedi dümdüz 550w
Şu mesajıma ek olarakBende teşekkür ederim en azından bir şeyler araştırmaya çalışmışsınız.
Ben tier list olarak bir liste buldum 2022 yılında hazırlanmış
https://linustechtips.com/topic/1477009-psu-tier-list-rev-161a/
Burda cx 2016 modeline tier b listesinde yer verilmiş.
Sertifika 2017 alınmış heralde ürün 2016 üretilmiş sanırım.