VS07
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
Kulağını psu tarafına daya dinle kanka.buraya video nasıl atabilirim atsam anlaşılır mı cw sesi
Kulağını psu tarafına daya dinle kanka.buraya video nasıl atabilirim atsam anlaşılır mı cw sesi
Yok yavaşca durdurhocam coilwhine hakkında pek bilgim yok açıkcası ama oyun oynamıyorken de sistemden cızırtı geliyor direkt kasayı açtığımda geliyor hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa fanları ve gpu fanlarından gelmiyor tek ihtimal olabilen sıvı soğutma elimde durdursam test için bir sıkıntı çıkar mı
boşta çalışıyorken bu sesi engelleme olasılığımız var mı ? çok kafa yoruyor açıkcasıCoil whine dir.
tamamdır deniyeceğimYok yavaşca durdur
Nden olduğunu bilmeden bişi yapamasın vrm cözüm yok fansa hal ederizboşta çalışırken bu sesi engelleme olasılığımız var mı? çok kafa yoruyor açıkcası
Yok. İade verebilirsin.boşta çalışıyorken bu sesi engelleme olasılığımız var mı ? çok kafa yoruyor açıkcası
tamamdır deniyeceğim
tamamdır denediğimde sizi etiketlerim konuya teşekkürlerNden olduğunu bilmeden bişi yapamasın vrm cözüm yok fansa hal ederiz
Emin olmak için YouTube a video atıp buraya at.
İnce ses coil whine de kalın olan ne??
sıvı soğutmadan kaynaklanıyor olabilir mi?İnce ses coil whine de kalın olan ne??
@Emre Zengin
@Mehmet Yılmaz
Sıvı soğutma pompasını söksene kapatıp pc yi duracak mı ses.
hocam o kadar bilgim yok sökersem belki bir şeyleri yanlış yaparım bilgisayarı memlekette toplayıp üniversiteye getirmiştim bilgisayarcıma yazdım en kötü burada bir bilgisayarcıya götürücem. Ama sesin radyatörden geldiği kesin kasayı açıp dinledimSıvı soğutma pompasını söksene kapatıp pc yi duracak mı ses.
Ama asla uzun süre sökülü çalıştırma dene ve hemen kapatıp PC yi geri tak.
O zaman sıvı soğutma pompası bozulmuş.hocam o kadar bilgim yok sökersem belki bir şeyleri yanlış yaparım bilgisayarı memlekette toplayıp üniversiteye getirmiştim bilgisayarcıma yazdım en kötü burada bir bilgisayarcıya götürücem. Ama sesin radyatörden geldiği kesin kasayı açıp dinledim