Yardım Minecraft server çok oyunculu olmuyor

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,352
Beyler hamachi veya play.gg ile denedim sunucuyu online olarak açamıyorum ben hariç kimse giremiyor forge denedim server.jsr denedim yine olmadı 1.21.1 yardım lazım acil

essential diye bir mod var onu bir araştırabilirsin.
önceki konuda bende önermiştim ama orjinal değilmiş çalışmıyor orjinal olmadığında çalışsa bile ben yöntemini bilmiyorum

Radmin kullan. yada olmazsa aternos kullan.

Modlu modsuz farketmez radminle felan alakası yok. Server properties diye bir dosya var minecraft server klasöründe onu çift tıkla veya notepad ile aç. Aternos kullanıyorsan o dosyayı bul veya server yönetiminden online-mode: true değerini false çevireceksin. Bu işlemden sonra sana bağlanabilecekler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modlu modsuz farketmez radminle felan alakası yok. Server properties diye bir dosya var minecraft server klasöründe onu çift tıkla veya notepad ile aç. Aternos kullanıyorsan o dosyayı bul veya server yönetiminden online-mode: true değerini false çevireceksin. Bu işlemden sonra sana bağlanabilecekler.
Modlarınız aynı olsun sürümleriniz aynı olsun yoksa bunu yapsanız bile bağlanamazlat.

Modlarınız aynı olsun sürümleriniz aynı olsun yoksa bunu yapsanız bile bağlanamazlat.
her şey aynı ve dogru ama sunucuya ben giriyom.onlarda öyle bir sunucu bulunamıyor

hocam exaraton kullanabilirsin ateronusun paralı ve daha iyi hali

baya istemiyor hocam be

bekletiyormuymuş bilmiyordum
Hostabil den 200tl ye 4gb ram 4 çekirdek r9 5950x İşlemcili sw mi kiralasam max 1 ay falan oynarız zaten veya saga'dan 90tl ye r9 3900x+2gb ramli sw mi kiralasam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,817
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri