Neler Yeni

Macbook önerisi max 50.000₺ butce

louis bloom

80+ Silver
arkadaslar 50.000₺ butce ile alabilecegim en iyi macbook hangisi ?

okanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
okan öznur
o bütçeye en ideali kendin bulmuşsun. Ancak şunu bilmen gerekiyor. Lol gibi oyunlar da oynayacaksan air kesinlikle alınmaz. Airler fansız maclerdir. Oyun oynayacaksan da m3 pro 16 gb modelini almak lazım o da o paralara zor muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
State

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Macbook nedir kanka? Bu bütçeye en iyisinden 4060 lı efsane laptop gelir. Neden macbook almak istediğini sorabilir miyim?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Fatih Ayhan
Macbook nedir kanka? Bu bütçeye en iyisinden 4060 lı efsane laptop gelir. Neden macbook almak istediğini sorabilir miyim?
İnsanlar neden 30 kilo kaba saba fan sesinden çevredekilerin bile rahatsız olabileceği bir oyun bilgisayarı alsın oyun oynamayacaksa? Ben de sana bunu sorabilir miyim?

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
İnsanlar neden 30 kilo kaba saba fan sesinden çevredekilerin bile rahatsız olabileceği bir oyun bilgisayarı alsın oyun oynamayacaksa? Ben de sana bunu sorabilir miyim?
Ne bilim ben kanka ben de konu sahibine sordum ki bilmedigimden. Oyun oynamayacaksa diyorsun, ben oyun icin konuştum. Okkey o zaman tartişmaya girmeye gerek yok.🙂 haklısın bu arada katılıyorum sana.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne bilim ben kanka ben de konu sahibine sordum ki bilmedigimden. Oyun oynamayacaksa diyorsun, ben oyun icin konuştum. Okkey o zaman tartişmaya girmeye gerek yok.🙂 haklısın bu arada katılıyorum sana.
oyun oynamayacagim oyun icin masaustum var zaten gunluk ve sirket islerim icin kullanmak istiyorum

Top Bottom