SinanDurgun
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Gerçek indirimmidir pek bir fikrim yok ama piyasaya göre ucuz gözüküyor . Değerlendirmek isteyen inceleyebilir dostlar.
gayet guzel gozukuyo ama ben olsam akko alır gecerımGerçek indirimmidir pek bir fikrim yok ama piyasaya göre ucuz gözüküyor . Değerlendirmek isteyen inceleyebilir dostlar.
Hocam %10 indirimim var bu ürünlere, sizce hangisini almak daha mantıklı veya bunları almak mantıklı mı?hot swap değil , kasanın içi bomboş rampage gamepower vs gibi klavyelerden tek farkı razer olması almak çok mantıksız
Benim için razerın alınabilir high profile tek klavyesi bu , bunun da fiyatı çok gereksiz pahalı. Oem markalara yönelmeni tavsiye ederim Akko Epomaker vs vs gibi ya da hall effect bi klavye alabilirsin oyun öncelikli kullanacaksanHocam %10 indirimim var bu ürünlere, sizce hangisini almak daha mantıklı veya bunları almak mantıklı mı?
Razer BlackWidow V4X, Razer BlackWidow V3 Mini, Razer Huntsman Mini
Sağ olun hocam, kararımı değiştirmiştim zaten. Şu an monsgeek stoğunu bekliyorum bakalımhttps://www.trendyol.com/razer/blac...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.24.8
Benim için razerın alınabilir high profile tek klavyesi bu , bunun da fiyatı çok gereksiz pahalı. Oem markalara yönelmeni tavsiye ederim Akko Epomaker vs vs gibi ya da hall effect bi klavye alabilirsin oyun öncelikli kullanacaksan
iyzico ve parolapara kampanyalarıyla bunu alSağ olun hocam, kararımı değiştirmiştim zaten. Şu an monsgeek stoğunu bekliyorum bakalım
Hocam tam o kampanyayla ne alabilirim diye bakıyordum, klavye çok hoşmuş cidden. Manyetik bakıyordum bu aralar, manyetik öneriniz var mı peki?iyzico ve parolapara kampanyalarıyla bunu al
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
manyetiklerle pek aram yok gereksiz geliyor banaHocam tam o kampanyayla ne alabilirim diye bakıyordum, klavye çok hoşmuş cidden. Manyetik bakıyordum bu aralar, manyetik öneriniz var mı peki?
Hocam peki sizce farkını çok hisseder miyim manyetikle bu klavyenin? FPS Oyunları oynuyorum geneldemanyetiklerle pek aram yok gereksiz geliyor bana
farede 8k fare hareketini keskinleştiriyorda klavyede 8k rt kullandım pek bir farkını hissedemedimHocam peki sizce farkını çok hisseder miyim manyetikle bu klavyenin? FPS Oyunları oynuyorum genelde
8k nın ben de klavyede pek hissettireceğini düşünmüyorum ama rt olayı çok hissettirir gibi duruyor, tuşa dokunduğu gibi işlediğinden dolayı. Yanlış da düşünüyor olabilirim, çünkü attığınız klavyede de benzer bir durum vardır belki.farede 8k fare hareketini keskinleştiriyorda klavyede 8k rt kullandım pek bir farkını hissedemedim