Yardım Monitörün ortasında çubuk gibi bir şey oluştu

incehesap ve samsungun sitesinde benim aldığım model yok bir üstü ise va model,samsung dışında bir model önerebilirler mi
ellerinde tamir edebilecekleri parca yoksa ki genelde bulunuyor satisi olmasada esdeger bir samsung monitor verirler

ellerinde tamir edebilecekleri parca yoksa ki genelde bulunuyor satisi olmasada esdeger bir samsung monitor verirler
ellerinde va panel var va kabul etmem o yüzden soruyorum farklı model veremezler mi diye

ellerinde va panel var va kabul etmem o yüzden soruyorum farklı model veremezler mi diye
Direkt samsunga yolla incehesapa giderse eline 1 ayda zor gelir samsungun teknik desteği çok iyidir muadil veyahut bir üst modeli ile değişim yapılır zannımca

Direkt samsunga yolla incehesapa giderse eline 1 ayda zor gelir samsungun teknik desteği çok iyidir muadil veyahut bir üst modeli ile değişim yapılır zannımca
Şu an pcyle işim yok gelmese de olur samsunga gönderirsem va panel gönderecekler muhtemelen

Garantiye gönder dostum hiç bekletme. Büyük ihtimalle tamir olur yada değişim.
samsunga yazdım kargoyla değil de kendim yetkili servise götüreceğim sanırım,incehesaba da yazdım onlar ne diyecek bakalım ona göre gönderir veya götürürüm

Geri