Doping Hafıza alınır mı ?

metehan44

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Merhabalar burası için biraz saçma bir konu olacak ama maalesef mezun tarafa giriş yapmak durumundayım. Dershane sevmiyorum ve benim işin işkenceden başka bir şey değil. Bu nedenle özel öğretmen ve internet üzerinden eğitim veren bir platform olan doping hafızayı gördüm. 9 Taksit ile 2200 TL olan eğitim seti alınabilir mi ? veya hakkında bir bildiğiniz var ise öğrenmek isterim. Teşekkürler

Merhabalar burası için biraz saçma bir konu olacak ama maalesef mezun tarafa giriş yapmak durumundayım. Dershane sevmiyorum ve benim işin işkenceden başka bir şey değil. Bu nedenle özel öğretmen ve internet üzerinden eğitim veren bir platform olan doping hafızayı gördüm. 9 Taksit ile 2200 TL olan eğitim seti alınabilir mi ? veya hakkında bir bildiğiniz var ise öğrenmek isterim. Teşekkürler
2200 TL' yi bana versinler 1 sınıfı okutayım. Çok pahalı değil mi?

bence alınmaz muhtemelen instangramda gördün hepsi yalan

Ben bu yıl 12'ye geçeceğim şimdiden ders çalışmaya başladım ama çok zor evde çalışmak. Tavsiye etmem.

İnstagram keşfette reklamlarını gördüğünü herkes biliyor onların çoğunun bot hesap olduğunuda herkes biliyor.

Bana balon gibi geliyor. Faydası olsa bile bunu gören sayısı az bence. Adam diyor 5 netten 20 nete çıktı 1 ayda ne alaka la?

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şöyle biraz daha genişleteyim konumuzu. Öncelikle dershane en kötü 7000 tl tutmakta ayrıca ben konuları takip edemiyorum. Birinin beni yönlendirmesi gerekiyor ne yapacağım onuda bilmiyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana balon gibi geliyor. Faydası olsa bile bunu gören sayısı az bence. Adam diyor 5 netten 20 nete çıktı 1 ayda ne alaka la?
Bende çok güvenemedim. Bu nedenle size sormak istedim.

2200 TL' yi bana versinler 1 sınıfı okutayım. Çok pahalı değil mi?
Dershaneler 7000-10000 arası fiyat çekmekte :D

bi türkiye 75 incisi olyo bi türkiye 20 cisi her gün farklı bi rakamla paylaşıyoklar

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şöyle biraz daha genişleteyim konumuzu. Öncelikle dershane en kötü 7000 TL tutmakta ayrıca ben konuları takip edemiyorum. Birinin beni yönlendirmesi gerekiyor ne yapacağım onuda bilmiyorum :D

Bende çok güvenemedim. Bu nedenle size sormak istedim.

Dershaneler 7000-10000 arası fiyat çekmekte :D

Bot hesaplar.

İnstagram keşfette reklamlarını gördüğünü herkes biliyor onların çoğunun bot hesap olduğunuda herkes biliyor.
İnstagram kullanmıyorum. Bir arkadaşım söyledi merak ettim alınır mı diye :D Şuan daha çok şüphelendim.

Demek mezuna kaldın kral :( Doping hafıza , raunt tarzı şeylerin tamamı para tuzağı arkadaşım merak edip almıştı hiçbir faydasını görmedi + Doping hafızanın yaptığı şeylerin aynısını youtubede yapan bir sürü kanal var. Eğer konulara hakimsen ve sadece yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorsan dershane fiyatından kat ve kat ucuz olan eğitim koçlarına yönelebilirsin. Ama konulardan yana da sıkıntı yaşıyorsan bireye devam...

Demek mezuna kaldın kral :( Doping hafıza , raunt tarzı şeylerin tamamı para tuzağı arkadaşım merak edip almıştı hiçbir faydasını görmedi + Doping hafızanın yaptığı şeylerin aynısını youtubede yapan bir sürü kanal var. Eğer konulara hakimsen ve sadece yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorsan dershane fiyatından kat ve kat ucuz olan eğitim koçlarına yönelebilirsin. Ama konulardan yana da sıkıntı yaşıyorsan bireye devam...
Rauntu satın aldım 1700 TL'ye benim sorunum şu ben nasıl çalışacağımı bilmiyorum mesela derse başlayamıyorum birinin beni yönlendirmesi gerekiyor. Bu nedenle satın aldım 53 tane yayında gönderecekler yanında ve daha önce raunt kullanmıştım ve bildiğim kadarıyla ebada raunt kullanıyor. Gerçekten güzeldi ve konuları anlıyordum. Bakalım böyle gördükçe dahada tedirgin oluyorum acaba işe yaramayacak mı diye umarım işe yarar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,228
Üyeler
198,275
Son üye
ovra

Geri