ben de yaptım ama ilk alışverişimde hiç bir kampanyaya katıla basmadım , yüzde 10 kampanyası oldu ama ilk alışverişe 300 olmadı daha 2 iş günü içinde diyor ,bilmiyorum gelecekmiDaha önce İyzico ile Öde seçeneği ile 1 kez alışveriş yapmışım, 300 tl ve %10 kazanabilirmiyim kampanyalardan?
o anında gelmesi lazım gelmez büyük ihtimalleben de yaptım ama ilk alışverişimde hiç bir kampanyaya katıla basmadım , yüzde 10 kampanyası oldu ama ilk alışverişe 300 olmadı daha 2 iş günü içinde diyor ,bilmiyorum gelecekmi
800-900tl civarı cashback veriyor hocam ordan hesaplayınKampanyalarla bu ürün ne kadar gelir ?
Hocam kampanyaya katıla basmanın bir önemi yok sistem otomatik algılıyor ben hiçbir şeye katılmadım tüm cashleri verdiben de yaptım ama ilk alışverişimde hiç bir kampanyaya katıla basmadım , yüzde 10 kampanyası oldu ama ilk alışverişe 300 olmadı daha 2 iş günü içinde diyor ,bilmiyorum gelecekmi
Hocam kampanya'ya ilk kez katılana değil o Kart ile ilk kez alışveriş yapana Cashback veriyorama daha önce kampanyaya katıla basmamıştım , ya 300 ü vermesse bi anlamı kalmıcak
Aulaya ben keycap aldım temudan verdiğim para 700 falandı bu paraya bu klavye bedava benim bile evden birine hesap açıp alasım varBence de hocam F75 kullandıktan sonra keşke satmasaydım diyordum en azından onun yerine bu olmuş oldu. Zaten sadece side print keycaplerin 600-700 lira olduğunu düşününce pek de koymuyor.
2000Kampanyalarla bu ürün ne kadar gelir ?
Ben basmama rağmen vermemişti 3 kere desteğe yazdım yine vermediler şimdi mail atıyorum bakalım alabilecekmiyimHocam kampanyaya katıla basmanın bir önemi yok sistem otomatik algılıyor ben hiçbir şeye katılmadım tüm cashleri verdi
Hocam kampanyaya katıla basmanın bir önemi yok sistem otomatik algılıyor ben hiçbir şeye katılmadım tüm cashleri verdi
Hayat bitti , ozaman neden kampanyaya katıl tuşu koymuşlar off , ama ilk ödememde bile bana 300 vermedi ? otomatik algılamıyor olabilir .Hocam kampanya'ya ilk kez katılana değil o Kart ile ilk kez alışveriş yapana Cashback veriyor
https://www.iyzico.com/kendim-icin/bayram-kampanyasi-2025 bu kampanya ile max 500 tl olacak sekilde pckolik sitesinde de cashback var arkadaslar sordum destege pckolik dahildir dediler