🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Parolaparadaki 400 yanar herturlu böyle kalsın bence
ah be olsun hocam 1500 de güzel fiyat bence ben o yüzden evden başka birisinin adına iyzico hesabı falan açmıştım sağlık olsun 1500 de güzel fiyat bence
Bence de hocam F75 kullandıktan sonra keşke satmasaydım diyordum en azından onun yerine bu olmuş oldu. Zaten sadece side print keycaplerin 600-700 lira olduğunu düşününce pek de koymuyor.

Daha once alisveris yapmadim kayit olmadim ne onerirsiniz naisl bi indirim oluyor ne kadar oluyor
kesinlikle mchose g75 pro kendi sitesinde klavye 50 dolar ama ekstra 40 dolar da kargo istiyor yani gaming gen kargosuz ve gümrük riski fiyatı olmadan 2k fiyatına satıyor parolaparadan 400 tl iyzicodan da ilk siparişe özel 300 tl + %10 indirim yani yaklaşık 510 tl indirimle 2100 tllik klavye 1200 TL'ye gelmiş oluyor parolaparadaki cashback kendi ibanına geri gönderebiliyorsun ama iyzico hesapta kalıyor bu arada 1200 tl bayağı iyi fiyat 8000 mAh batarya vb plastik olmasına rağmen dolu kasaya sahip 2000 TL'ye bile alınabilir bir klavyeyken %40 indirim çok iyi fiyat oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence de hocam F75 kullandıktan sonra keşke satmasaydım diyordum en azından onun yerine bu olmuş oldu. Zaten sadece side print keycaplerin 600-700 lira olduğunu düşününce pek de koymuyor.
aynen öyle 8000 mah batarya gradient keycaps vb yükseltmesi bedavaya gelmiş oldu üstelik 2 yılda garantin oluyor tek eksiği knob o da olsa dadından yenmezdi

iyi akşamlar parolapara güvenilir mi hakkında pek bir bilgim yok ek olarak

Scyrox V8 mi MCHOSE L7 Pro mu​

Parolacarda yüklenen para ne zaman bakiyeye yansıyor yarım saat oldu hala yüklenmedi

ilk ödeme kampanyasına basmadan bişey aldım 1 ay önce en ufak cashback almadım , kampanyaya şimdi katıla basıp alırsam 300 tl verir mi ilk alışverişim sayarmı

ilk ödeme kampanyasına basmadan bişey aldım 1 ay önce en ufak cashback almadım , kampanyaya şimdi katıla basıp alırsam 300 tl verir mi ilk alışverişim sayarmı
Yok saymıyormuş hocam üstte biri yazmış

endorfy vito plus onyx hakkında bilgisi olan var mı 2400tl fiyatı var bu kampanyayla alınabilecek en mantıklı kulaklık gibi

iyizicoya para yatırmak gerekiyormu yoksa iyizikoya parolaparaya para yatırıyp iyizikoda kartlarımamı ekleyecegiz ?

iyizicoya para yatırmak gerekiyormu yoksa iyizikoya parolaparaya para yatırıyp iyizikoda kartlarımamı ekleyecegiz ?
parolaparaya yatırıyorsun parayı hocam ödeme yaparken iyzico ile öde diyip parolaparanın sanal kart bilgilerini gireceksin

Geri