Avmye gitmek istiyorum ama arkadasım yok

İstanbul Anadolu yakası
Birçok sahilinde birçok spor alanı mevcut, varsa durumun al ekipmanlarını ne yapacaksan git oraya. Yaz geldi full dolu olur zaten. Hatta beraberde takılırız müsait oldukça.

Giresunda olsan takılırdık
Düşünmen yeter sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birçok sahilinde birçok spor alanı mevcut, varsa durumun al ekipmanlarını ne yapacaksan git oraya. Yaz geldi full dolu olur zaten. Hatta beraberde takılırız müsait oldukça.
Ya sporu zaten site içinde yapıyorum arada futbol fln oynuyorum eğer avmye fln gidiyorsan bide yasitsan ig ver istersen

Beni içime kapatan onlar ortaokuldan konusdugum 2 3 kişi var zaten 2si anlattığım diğeriyle de çok yakın değilim

Ornegin bişey alcagim zaman üstümde nasıl durduğunu söylesin bunu gibi şeyler yani sohbet edebilcegim

İstanbul Anadolu yakası
Gel gidelim Piazza ya

Herkese selamlar 14 yasındayım lise 1e gidiyorum bu zamana kadar hiç bi arkadasımla avmye gitmedim hep tek gidiyodum ama artık tek gittiğimde başka arkadasları görünce kıskanıyorum gibi bişey yani okuldakilerin hiç biri kafa dengi değil hepsi keko sigara alkol kullanıyo o yuzden hiç tipim değiller avmde bi kere biriyle yüz yüze arkadas olmayı denedim ama belli bi zaman sonra oda benle dalga gecti 6. 7. sınıftan beri cok dısarı cıkmıyodum ozguvenim bazı insanlar tarafından kırıldı bu yüzden cok arkadasım yok 3 arkadasım var biri cok dısarı cıkmıyor diğeri kalabalık yerleri sevmiyo diğerininde babası izin vermiyor arkadaslarımdan 2si erkek biri kız sizce ne yapabilirim
İstanbuldaysan gel gezeriz reis bende sıkılıyom bu kekolarla takılmak yerine evde oturmayı tercih ediyorum

Hepiniz beraber bir zamanda ve yerde kararlaştırıp buluşabilirsiniz, belki öyle daha iyi olur :)

İstanbul içiysen yaz sana yemek ısmarlarım, sohbet ederiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,372
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri