Yardım Cs2 için mousepadimi değiştirmeli miyim ?

Herkese iyi forumlar. Beyler rekabetçi oyunları try hard oynadığım için ekipmanlarımı da ona göre üst seviye parçalardan seçtim aldım. Bir yandan da beyaz renk alıp beyaz setup dizdim bir hevesle. Fakat mousepad'e sıra geldiğinde maalesef e-spor seviyesinde beyaz mousepad bulamadığım için temudan ucuz çaplı bir şey aldım sırf beyaz setup'u tamamlasın diye. Şuan bir düşündüm de acaba alttaki ekipmanlarımın seviyesinde üst düzey bir mousepad mi alsam ? Sadece mouse için olan ve siyah renk bir şey almayı düşünüyorum yani siz ne dersiniz ?

farem : razer viper v3 pro
klavyem : iqunix ez63
kulaklığım : arctis nova pro wireless

Mousepad ise üsttekilerin yanında küçük emrah gibi kalıyor maalesef.

setup'um şu şekilde

Alıntıyı görüntüle
hocam sanki bu setupa https://wraithesports.com/collections/mousepadler buradaki spirit of aim yakışır ya da daha özel premium isterseniz artisanlara bakabilirsin ama trde bulman zor baya bu arada özelden yazdım sana yardımcı olursan sevinirim

Spirit of aim akar gider Viper ile uyumlu. Aynı komboyu kullanıyorum.

Bilek desteği güzelmiş rahat mı

Ben çok beğendim senin mousepad'ini eğer adını hatırlıyorsan veya nereden satın aldığını hatırlıyorsan link bırakabilir misin bende mousepad değiştirmeyi planlıyordum.

Bilek desteği güzelmiş rahat mı
Aldığım en iyi şeylerden biri aşırı rahat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben çok beğendim senin mousepad'ini eğer adını hatırlıyorsan veya nereden satın aldığını hatırlıyorsan link bırakabilir misin bende mousepad değiştirmeyi planlıyordum.
şöyle bırakayim hocam buyurun

şart 300tl satılan pek control değil %60 hızlı gibi hibrit benzer, kumaş control alırsan fark edersin cs valo falan oynarsam artisan zero yada aqua 2 oynuyom overwatch apex gibi hibrit bazen cam oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,379
Üyeler
186,472
Son üye
cyperus
Geri