Yardım Cs2 için mousepadimi değiştirmeli miyim ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
Herkese iyi forumlar. Beyler rekabetçi oyunları try hard oynadığım için ekipmanlarımı da ona göre üst seviye parçalardan seçtim aldım. Bir yandan da beyaz renk alıp beyaz setup dizdim bir hevesle. Fakat mousepad'e sıra geldiğinde maalesef e-spor seviyesinde beyaz mousepad bulamadığım için temudan ucuz çaplı bir şey aldım sırf beyaz setup'u tamamlasın diye. Şuan bir düşündüm de acaba alttaki ekipmanlarımın seviyesinde üst düzey bir mousepad mi alsam ? Sadece mouse için olan ve siyah renk bir şey almayı düşünüyorum yani siz ne dersiniz ?

farem : razer viper v3 pro
klavyem : iqunix ez63
kulaklığım : arctis nova pro wireless

Mousepad ise üsttekilerin yanında küçük emrah gibi kalıyor maalesef.

setup'um şu şekilde

WhatsApp Image 2025-04-02 at 17.13.49.jpeg

Herkese iyi forumlar. Beyler rekabetçi oyunları try hard oynadığım için ekipmanlarımı da ona göre üst seviye parçalardan seçtim aldım. Bir yandan da beyaz renk alıp beyaz setup dizdim bir hevesle. Fakat mousepad'e sıra geldiğinde maalesef e-spor seviyesinde beyaz mousepad bulamadığım için temudan ucuz çaplı bir şey aldım sırf beyaz setup'u tamamlasın diye. Şuan bir düşündüm de acaba alttaki ekipmanlarımın seviyesinde üst düzey bir mousepad mi alsam ? Sadece mouse için olan ve siyah renk bir şey almayı düşünüyorum yani siz ne dersiniz ?

setup'um şu şekilde

Alıntıyı görüntüle
O Bilek Desteği Ne La Öyle

daha kontrol tarzı bir şey yok mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldığım en iyi şeylerden biri olabilir aşırı rahat. bundan önce klavyeyi kullanırken resmen işkence çekiyormuşum
acayip garip gözüktüde o yüzden sordum

H

setup'um şu şekilde

Alıntıyı görüntüle
Hocam klavyenin bilek desteği bin modeli ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,382
Üyeler
186,474
Son üye
umutozdemir