❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

bende durum böyle
Ekran görüntüsü 2025-04-03 144316.png

arkadaşlar benim klavye kargoya verilmiş tam detaylı bilgi bulamadım ama yuntrack yerinde istanbul sabah yazarken aras kargoda da istanbul sabah yazıyor vergi falanda çıkmadı sanırım yarın teslim edilecek teslim alınca yazarım tekrar
Sen yinede elinde 800 900 nakit bulundur kapıda alabilirler

Sen yinede elinde 800 900 nakit bulundur kapıda alabilirler
aynen nakit çektim bekliyorum ne olur ne olmaz diye teşekkür ederim yine de bakalım bugün belli olacak her şey dağıtıma çıkmamış daha :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart geçmezlermi yada ibana
vergiler nakit ödeniyor diye biliyorum çalışan yanında bozuk parasına kadar bulunduruyormuş öyle duydum

aynen nakit çektim bekliyorum ne olur ne olmaz diye teşekkür ederim yine de bakalım bugün belli olacak her şey dağıtıma çıkmamış daha :(

vergiler nakit ödeniyor diye biliyorum çalışan yanında bozuk parasına kadar bulunduruyormuş öyle duydum
Senin nasıl olcak bakalım merak ettim bende

dünyanın en saçma şeyi yanında pos bulundurmuyo ibana ödenmiyor illa nakit ödenecek bende dağıtıma çıksın para çekip beklicem bakalım

Valla hocam sanmıyorum @Marginale hocam daha iyi bilir zamanında mendebur lemur diyordu kapıda ödüyordu ptt ye ama arası bilmiyorum yine hazır bulundurmak en iyisi PTT de şubeden de ödeyebiliyorsun
Ptt şubesinden de ücretini ödeyerek alabilir. Veya kurye ye elden nakitte verebilir. Kart geçmiyor bilginiz olsun kabul etmiyorlar. PTT şubesi bile kabul etmiyor çok ilginç.

dünyanın en saçma şeyi yanında pos bulundurmuyo ibana ödenmiyor illa nakit ödenecek bende dağıtıma çıksın para çekip beklicem bakalım
İban da son zamanlarda çok olaylar döndü ondan pos da kurye taşımıyor onunda vergisi var ayrıca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,525
Üyeler
187,203
Son üye
zozzonin2
Geri