GPiro
80+ Platinum
Saçmalık birazda hocam bu mesela plaka çıkartma yerlerde öyle direk nakit PTT devletin degilmi zatenŞubede de pos kabul etmiyorlar ki kargo öderken istedim pos yok diyor.
Saçmalık birazda hocam bu mesela plaka çıkartma yerlerde öyle direk nakit PTT devletin degilmi zatenŞubede de pos kabul etmiyorlar ki kargo öderken istedim pos yok diyor.
Evet, eleştirmemiz gereken herşeyi eleştirmemiz lazım. Heryerde pos vs zorunlu kılınıp devlet dairesinde nasıl olmuyor anlamıyorum. her şey dijitale dökülüyor ptt de pos geçmiyor. Birde ülkenin en köklü kargosu.Saçmalık birazda hocam bu mesela plaka çıkartma yerlerde öyle direk nakit PTT devletin degilmi zaten
yarın geliyor benim kargoiste vermişlervarmi bugun teslim alan herhangi birisi, varsa ne kadar vergi odediniz?
Benimde aynıÜrünler gümrükten sorunsuz geçiyor sanırımbenim klavye çinde havalanında.
gümrüğe girmedi ki vergide çıkmıcak kargoist vergi mi alacakÜrünler gümrükten sorunsuz geçiyor sanırımbenim klavye çinde havalanında.
Kargoist alınca gümrüğe girmiyor mugümrüğe girmedi ki vergide çıkmıcak kargoist vergi mi alacak
insallah herkes sorunsuz sekilde teslim alir urunleri. ben biraz abarttim 3 ayri alisveris yaptim klavye ile beraber. patlarsam guzel patliyacamÜrünler gümrükten sorunsuz geçiyor sanırımbenim klavye çinde havalanında.
girmedi istanbul havalimanına inip aynı gün içinde kargoiste geldi
Siz nerdecoturuyosunuz hocam kargoistte verilme ihtimali kaç geneldegirmedi istanbul havalimanına inip aynı gün içinde kargoiste geldi
hiç bilmiyorum İstanbul Üsküdardayım ben yarın kargo elimde olacak söylerim size ne olacağını hala kargoya verilmeyen epomaker ürünümde var ayrıca eğer vergi çıkmazsa bi kaç bişey daha ekletip öyle kargoya verditicemSiz nerdecoturuyosunuz hocam kargoistte verilme ihtimali kaç genelde