Benim 3. Aşamada durdu valla jensnsk
Ne zaman almıştınız hocam benim daha çin de bide hocam kargo aşamalarını atabilirmisiniz
Aynı şekil benimki de 3. aşamada durdu (kablo paketim)Benim 3. Aşamada durdu valla jensnsk
Hocam hangi siteden bakiyonKablo switch felan aldım bu onun takibi
Alıntıyı görüntüle
Buda klavyeninki
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şekil benimki de 3. aşamada durdu (kablo paketim)
yok bu sefer planları suya düştü onlar bizimkilerden daha akıllı çıktıMevzuyu kaçırdım olay nedir? Stoğu kalmayan ürünün yerine üst model mi gönderdiler?
bence iyi klavye birşeylerle takas olabilir diye düşünüyorum ben isterdim böyle bir klavyeyiSkyloong G75 modeli ellerinde yok diye Epomaker Brick 87 modelini önermişlerdi, diğer ürünlerde fiyat farkı istiyorlar. Mecburen bu modeli kabul ettiğimi belirten bir mail gönderdim. Epomaker Brick 87 Epomaker Wisteria Linear Switch şeklinde gönderim yapılacak. Çok satılmayan modelleri ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar muhtemelen. Eğer para iadesi isteseydim kur farkı, banka geri ödemesi daha düşük olacaktı, neyse buna da şükür diyelim.
https://epomaker.com/products/epomaker-brick-87?variant=47488331743540
seninki önde umarım geçerbu klavye
Alıntıyı görüntüle
bu da switchlerden biri sanırım diğerleri daha varmamış bununla aynı süreçlerde olan bi tane daha sipariş var
Alıntıyı görüntüle
galiba geçti benimki ama ne kadar vergi ödeyeceğimi falan 1 haftadır göremiyorum bayram girdi araya bakalım vergi girerse yazarım burayaseninki önde umarım geçer
galiba geçti benimki ama ne kadar vergi ödeyeceğimi falan 1 haftadır göremiyorum bayram girdi araya bakalım vergi girerse yazarım buraya![]()
evet denemiştim lakin paltr olan ptt sorgulama yerinde çok uzun kalıyor sanırım aras kargo ile gelecek yaAlıntıyı görüntüle
takip yerinin yukarısında last mile trackingin altında yazan PALTR yada başka birşeyle başlıyan kodu ptt arama yerine yazmayı denedinmi?
Aras ile geliyosa Aras uygulamasina aynı tel no ile kayıt olup üstünüze olunan kargolayi görebiliyorsunizevet denemiştim lakin paltr olan ptt sorgulama yerinde çok uzun kalıyor sanırım aras kargo ile gelecek ya