❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Bunlar iyice şark kurnazına dönmüşler. Her mail attıklarında tüketicilere karşı daha kötü önerilerle geri dönüş yapıyorlar. Kardeşim madem öyle benim sipariş ettiğim ürünü ya temin edin yada direkt eşdeğerini verin değil mi? Ne bu fiyat farkı bilmem ne ayakları? Umarım bir daha bu siteye işim düşmez.

Hi, Thank you for contacting us and sorry for keeping your waiting.
Please understand that the free replacement option we provided you before was based on the discounted price during the event and the inventory of the product.
Of course, if you want to change to another product, you only need to pay the difference.
The price in your original order is $18. The current price of Ajazz AK820 Pro is $68.99, and the discount of this product during the event is $58.
Of course, if you want to change to Ajazz AK820 Pro, we can also provide you with a 10% discount on the basis of $58, that is, if you want to change to Ajazz AK820 Pro, you only need to pay $58-58*10%-18=34.2$. You only need to pay the difference of $34.
Currently, Grey Ajazz AK820 Pro with Ajazz Flying Fish Switch is still in stock.
If you don't want to pay the difference, you can cancel the order and we will refund you. Of course, we will still provide you with a 10% coupon later.
Do you want to pay the price difference and switch to Ajazz AK820 Pro or cancel the order?
If you have any other questions, please let us know.
Have a good day!
Kind Regards

Bunlar iyice şark kurnazına dönmüşler. Her mail attıklarında tüketicilere karşı daha kötü önerilerle geri dönüş yapıyorlar. Kardeşim madem öyle benim sipariş ettiğim ürünü ya temin edin yada direkt eşdeğerini verin değil mi? Ne bu fiyat farkı bilmem ne ayakları? Umarım bir daha bu siteye işim düşmez.
Ne yaptılar ilk bildğim 820 pro göndeririz demişlerdi stok olmadığı için şimdi ek ödeme gibi birşeymi istiyorlar

Ne yaptılar ilk bildğim 820 pro göndeririz demişlerdi stok olmadığı için şimdi ek ödeme gibi birşeymi istiyorlar
Önce ön sipariş verdiğim ürün ellerinde yok diye 99$ olan bir klavye önerdiler, bende TKL klavye istemiyorum %75 ve knob olan bir model yeterli dedim ki bunlar önerdiği ürüne nazaran çok daha ucuz ürünler, buna rağmen bu sefer ek ödeme istemeye başladılar.

Valla bedava ürün yollasalar bile kabul etmem. Milletin aklıyla alay ediyorlar. Milletin 1 2 hafta parasına el koyup kur farkını kestirip iade edemezler. Yiyemiyecegin malın altına girmiyeceksin. Mouse siparişimi de iptal ettim.

Mevzuyu kaçırdım olay nedir? Stoğu kalmayan ürünün yerine üst model mi gönderdiler?

Yurtdışı alışverişte yeni düzenlemeler.........

Şikayet var da Yunexpress çok şikayet var.
yo gayet güzel firma yan mı yawn mı ne öyle bi kargo şirketi var onla gelseydi pttye verilirdi ptt de fena vergi çıkartıyor abuk subuk kafasına göre iş yapıyor. yunexpressde 1 kg üstü vergi çıkıyor yalnız haberiniz olsun

yo gayet güzel firma yan mı yawn mı ne öyle bi kargo şirketi var onla gelseydi pttye verilirdi ptt de fena vergi çıkartıyor abuk subuk kafasına göre iş yapıyor. yunexpressde 1 kg üstü vergi çıkıyor yalnız haberiniz olsun
Net mi 1kg aşağı yukarı fark eder mi?

Dun burada bu firmanin rezilligini kendi acimdan absurt bir sekilde yorumlayarak savunmaya calismistim. Gereken ozru dun yapmistim ancak bugun yine yapayim, bunun icin hepinizden tekrar tekrar ozur diliyorum.

Bu firma gercekten hayatimda gordugum en sacma surec yonetimine sahip firma. Bu temsilciler ile globalde nasil basarili olmuslar gercekten aklim almiyor. 5 gundur bana cesitli urunler oneriyorlar ve ben de her seferinde onerdikleri urunleri kabul ediyorum. Kabul mailllerime 2 gun sonra donuyorlar ve dedikleri tek sey "suan size onerdigimiz urun stokta yok, dilerseniz yeni bir urun secmenizde yardimci olalim". Bugun bunu 2.defa yaptilar. Alternatif urunleri sunmanizi bekliyorum diye donus yaptim. 2 gun sonra donucekler muhtemelen bu maile de. Bu arada stok yok dedikleri urunleri suan sepetime ekleyip odemesini yapabiliyorum. Sen istedigin urunu onlara soyle diyen arkadaslar olacaktir. Bunu yaptigimda ise benden ucret farkini odememi istiyorlar. Istedigim urun onerdikleri urunden 23 dolar daha ucuz olmasina ragmen... :)

Daha once hic boyle bir rezillik gormedim, buyuk ihtimalle bir daha da gormem. Benim gibi skyloong klavyelerin varyantlarini alan arkadaslara sabirlar diliyorum.

Ekler

• epomaker.jpg
    epomaker.jpg
    69.3 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
Dun burada bu firmanin rezilligini kendi acimdan absurt bir sekilde yorumlayarak savunmaya calismistim. Gereken ozru dun yapmistim ancak bugun yine yapayim, bunun icin hepinizden tekrar tekrar ozur diliyorum.

Bu firma gercekten hayatimda gordugum en sacma surec yonetimine sahip firma. Bu temsilciler ile globalde nasil basarili olmuslar gercekten aklim almiyor. 5 gundur bana cesitli urunler oneriyorlar ve ben de her seferinde onerdikleri urunleri kabul ediyorum. Kabul mailllerime 2 gun sonra donuyorlar ve dedikleri tek sey "suan size onerdigimiz urun stokta yok, dilerseniz yeni bir urun secmenizde yardimci olalim". Bugun bunu 2.defa yaptilar. Alternatif urunleri sunmanizi bekliyorum diye donus yaptim. 2 gun sonra donucekler muhtemelen bu maile de. Bu arada stok yok dedikleri urunleri suan sepetime ekleyip odemesini yapabiliyorum. Sen istedigin urunu onlara soyle diyen arkadaslar olacaktir. Bunu yaptigimda ise benden ucret farkini odememi istiyorlar.

Daha once hic boyle bir rezillik gormedim, buyuk ihtimalle bir daha da gormem. Benim gibi skyloong klavyelerin varyantlarini alan arkadaslara sabirlar diliyorum.
Özür dilemenize gerek yok be hocam tekrardan soyliyim firma çöp gibi

Skyloong G75 modeli ellerinde yok diye Epomaker Brick 87 modelini önermişlerdi, diğer ürünlerde fiyat farkı istiyorlar. Mecburen bu modeli kabul ettiğimi belirten bir mail gönderdim. Epomaker Brick 87 Epomaker Wisteria Linear Switch şeklinde gönderim yapılacak. Çok satılmayan modelleri ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar muhtemelen. Eğer para iadesi isteseydim kur farkı, banka geri ödemesi daha düşük olacaktı, neyse buna da şükür diyelim. :cautious:

https://epomaker.com/products/epomaker-brick-87?variant=47488331743540

Benim kargo yunexpress ile yola çıkmış, @Salih7158 teşekkür ederim mail de yardımcı olduğun için.

Geri